avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate muraruana

Activitate muraruana

Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Conform art.129 din Legea 62/2011 negocierea colectiva este obligatorie la nivel de unitate, cu exceptia cazului in care unitatea are mai putin de 21 de angajati. S-a modificat ceva sau nu inteleg eu ceva?
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Daca firma are 20 de angajati, mai este nevoie de incheierea CCM?
Buna ziua. Intr-o firma privata cine este responsabil de Contractul colectiv de munca, sa ii faca modificarile si sa il inregistreze la termenele stabilite?
Buna ziua. Sunt angajata unei firme private de prelucrare piese metalice si din poliuretan si in urma unui control al celor de la garda de mediu ni s-a spus ca trebuie sa avem si un registru de reclamatii. Ce stiti despre asta, este un model anume sau doar un caiet pe care il transformam noi in registru de reclamatii?
Răspuns la discuția Anuntare sarcina
Multumesc!
Daca o salariata anunta ca este insarcinata trebuie ca angajatorul sa anunte si ITM-ul?
Imi puteti spune cum se declara sacii in care ambalam produsele care ajung la clienti?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg metoda de raportare lunara a ambalajelor introduse pe piata interna. Cum anume se face?
Discuție Reciclare
Buna ziua. Daca noi introducem din import paleti de lemn putem, mai departe, sa ii vindem cuiva care are nevoie de ei, in loc sa ii dam la un reciclator?
Buna ziua. Imi puteti spune cum se da un raspuns la o neconformitate, ca urmare a unui control de la ITM privind securitatea si sanatatea in munca?