baiatul are 20 de ani , hainele sunt noi nu stim de unde le are colega baiatului ,baiatul a vrut sa le cumpere dar nu iau placut , baiatul ia spus de la inceput ca daca nui plac le da inapoi dar ia acum nu mai vrea sa le ia inapoi ia a mai facut asa si cu alti colegi , baiatul lucreaza doamna este colega de munca
baiatul meu a luat de la o colega niste haine si nu iau placut , ia spus ca nui plac si sa le deie inapoi dar colega nu mai vrea sa le ia inapoi si cere mereu bani pe ele , de la un timp a inceput sa al caute si pe acasa sa faca scandal sa auda si vecini ,ce trebuie sa faca baiatul
buna ziua . anul trecut in septembrie am primit o oferta de la firma de recuperatori eos am mers am platit datoria cat a trebuit iar acum o saptamana am fost instintat ca am propire pe trei conturi din banca cum este posibil asa ceva cand eu am platit si ei imi pun propire ,ce trebuie sa fac in acest caz
buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua luni nu mia venit pina acum nici o citatie ,problema este urmatoarea sotia cand a aflat de divort a inceput sa sparga prin casa lucruri asta se intimpla de o luna in continuare nu stiu ce sa fac in privinta asta .va multumesc
buna dimineata ,vreau sa va intreb daca este corect si normal urmatorul lucru Baiatul meu a fost chemat la sectia de politie si i sa propus sa se inpece cu cei ce lau taiat