avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate mircearadu123

Activitate mircearadu123

Presupunem ca copilul se va naste in luna oct 2018
va beneficia?
va multumesc
Buna Ziua!
in urmatoarea situatie sotia mea poate beneficia de indemnizatie de crestere a copilului:a terminat scoala postliceala in luna iulie 2017,sa inscris la somaj ,iar prima luna de somaj incepe din decembrie si se termina in mai 2018,noua prevedere consta ca trebuie sa fii platit contributiile pe un an in termenul a doi ani .
sa inteleg ca poate primi?
va multumesc
si astept un raspuns
Buna seara am si eu o problema similara ,am cumparat o masina .la care aceasta avea deja 2 propietari in tara si mi sa adus la cunostinta dupa ceea am primit al treilea rand de nr rosii.problema este ca de la al 2 vanzator am stampila de la impozite .dar nu o am si de la primul?
ce pot sa fac in cazul acesta .mentionez ca nu dau de primul propietar.
un raspuns urgent va rog
va multumesc !!
Răspuns la discuția Posta romana
Dansi devin furiosi deoarece nu pot sa ma puna sa platesc,deoarece coletele nu depasesc 10 dolari si se leaga de orice lucru
Discuție Posta romana
In legatura cu produsele din china,pentru ridicarea coletelor
Tocmai ce am primit un colet din china si am mers sa il ridic .bineinteles cu actele solicitate de dansi,cand sa-il ridic a aparut o problema :cica nu corespunde adresa de facturare cu dresa de pe buletin ,mentionez ca locuiesc intr-un apartament detinut de tatal meu si nu vad de ce sa imi fac mutare .Si daca as da adresa de pe buletin,as incurca mai rau lucrurile deoarece adresa de pe buletin ,este cu domiciliu la sat rural si tot ar trebui sa vin in oras sa l ridic?
Imi puteti spune ce sa fac?
VA MULTUMESC !!!
Răspuns la discuția Produse din China
Va multumesc
Imi puteti spune unde pot gasi o lista cu aceste produse interzise,pentru viitor?
Răspuns la discuția Produse din China
Am comandat un produs pentru barbati si mi-au spus ca daca mai comand a doua oara mil confisca,era un simplu ulei si in plus nu vad de ce sal confiste ,pentru ca era un ulei?
Răspuns la discuția Prima angajare
Mentionez ca la prima angajare nu am beneficiat de niciuna
Buna ziua!
Am o intrebare in legatura cu produsele din china,de ce trebuie ca agentul vamal sa desigileze coletul si sa imi ceara o foaie A4 (un printsreen) al comenzi cu suma care am dat-o pe el?
Discuție Prima angajare
Buna ziua!
Daca mam angajat si vreau sa plec in alt oras la alt loc de munca ,pot sa beneficiez de ajutorul de prima instalare si acela ca ma mut dupa locul de munca?
Va multumesc