avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate stelarman

Activitate stelarman

Nu va ascund nimic doar ca nu am nici eu toate datele, intrebam ptr altcineva . Este corect ceea ce afirmati doar ca dureaza, incercam sa gasesc o cale legala, daca exista, care sa convinga executorul sa ridice poprirea pe acea suma odata intrata in contul mandatarului . Nu stiu exact de ce insista mandatarul sa ii intre lui banii in cont?! Oricum multumesc
vanzatorul nu este in tara si nu are un cont bancar in tara iar prin imputernicire se prevede ca banii vor fi dati mandatarului.
Buna dimineata! O problema a carei rezolvare nu am gasit-o in acest forum. Avem urmatoarea situatie: o poprire pe conturile bancare ale unui debitor. Acesta are o imputernicire din partea unei alte persoane sa se ocupe cu vanzarea unei proprietati . Aceasta se finalizeaza dar debitorul nu poate primi banii intr-un cont bancar pentru ca ii va retine executorul si nu va mai putea astfel sa ii returneze vanzatorului. Aveti vreo idee cum se poate iesi din aceasta dilema?
Răspuns la discuția Aveti cuvantul!
Bun regasit!

dnei avocat Carmen Stoean

Cu-n sfat util m-a ajutat
Si sincer va marturisesc
Raman pe veci indatorat;
Astfel incat, n-am sa platesc.
Buna dimineata! Avem urmatoarea problema: exista doua dosare de executare silita cu acelasi debitor, acelasi creditor initial (banca) , acelasi creditor final (firma de recuperare, acelasi executor judecatoresc. Au fost depuse doua contestati la executare care s-au constituit in doua dosare, la aceeasi judecatorie dar la doua complete diferite cu doua termene diferite.
Se poate cere conexarea dosarelor si in fata carui complet de judecata trebuie facut acest lucru?
Buna seara!
desi nu am mai intrat demult pe aici, imi fac o datorie de onoare invitandu-va la concurs:

"Pentru că se apropie 8 septembrie, ziua în care s-a născut regretatul Mircea Andraş, împreună cu domnul Ionel Zmău, preşedintele Asociaţiei Culturale „Les Amis de la France”, am pus la cale un concurs de epigramă.
Concursul se va desfăşura pe Facebook. Participanţii vor trimite o epigramă pe adresa vali_slavu@yahoo.com, până în data de 24 august. Epigrama va avea ca temă Valea Jiului. Luni, 25 august, epigramele vor fi postate, nesemnate, şi fiecare participant va trimite, pe e-mail, propria evaluare. Detaliile despre sistemul de jurizare, la momentul respectiv.
Epigramele premiate vor fi citite la cea de-a doua ediţie a Medalionului Literar „Mircea Andraş”, iar câştigătorii vor primi diplome.
Vă mulţumim şi vă dorim inspiraţie!"
Petronela Vali-Slavu
Răspuns la discuția Ce v-a adus mosu\'?
Servicii mai bune pentru popor

Nu e chiar o intamplare
Ca,in prag de sarbatori,
Au primit buget mai mare.
Cred c-au fost ascultatori...
Gadget de sezon

Sotiei,ca-i mai cocheta,
Un Iphone mai dichisit.
Mie numai o tableta...
Ca eram putin racit
Răspuns la discuția La multi ani, stelarman!
o cuvenita precizare

M-am nascut de ziua mea,
Norocos sunt asadar;
Dar, parol!, caci voi serba
Pe albii de Murfatlar!
Răspuns la discuția Sanctiune disciplinara
Datele pe care ni le oferiti nu sunt suficiente.
Informarea este referatul de sesizare?
Ati fost convocat la comisia de disciplina?
Ce data are raportul final de constatare intocmit de catre comisie( procesul verbal)?