avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan stefanut

Activitate Stefan stefanut

BUNA ZIUA
AM AVUT UN ,, ACCIDENT DE MUNCA "" IN CARE UN ANGAJAT A INHALAT GAZ BUTAN , A FOST DUS LA SPITAL , NU I-A DAT CONCEDIU MEDICAL , MAI DEOPARTE , AM RAPORTAT ITM , ACEST EVENIMENT SE FACE CERCETA LA FEL CA SI ALT ACCIDENT CE PRODUCE ITM !?
MULTUMESC ,
BUNA ZIUA !
IN CAZUL IN CARE PE SANTIERE TEMPORAR DE MUNCA FOLOSIM SUBCONTRACTORI TIMP DE 3 LUNI DE ZILE , DIVERSE MESERII( DULGHER , FIERAR ), ACESTIA VOR FII INSTRUITII CU MATERIALUL SPECIFIC TEMATICII SI PROGRAMULUI DE INSTRUIRE CONFORM MESERIILOR ( DULGHER - FIERAR ) PE CARE ANTREPRENORUL GENERAL IL ARE SI CONSEMNAT IN FISA DE INSTRUIRE COLECTIVA ???
VA MULTUMESC !
SI DACA DA ,FISELE DE INTRUIRE COLECTIVE SE VOR COMPLECTA PE MESERII ( ADICA PENTRU 3 DULGHERI CU MATERIALUL DE INSTRUIRE SPECIFIC ANTREPRENORULUI)
PROBABIL NU AM FOST EXPLICIT fac referire la art 13 lit H DIN LEGEA 319 /2006 , CUM ASIGUR INFORMAREA PERSOANEI ANTERIOR ANGAJARII ?[
Ma puteti ajuta va rog cu un model de minuta pentru informarea personalului ce urmeaza a fii angajat dpdv al SSM ( in care voi informa persoana ce urmeaza a fii angajata cu primvire la riscurile ce urmeaza a fii expusa , precum si masuri de prevenire si protectie necesare !?
Răspuns la discuția Închiriere personal
Va multuimesc
Buna ziua!
In cazul in care am nevoie de personal si închiriez (de la o firma X ) forta de munca de la alta firma, dar beneficiarul lucrării îmi cere ca personalul sa fie apt ,instruit si evaluat de catre antreprenor sa nu exista subantreprenor exista posibilitatea sa ii transfer la antreprenor in sensul sa aibe CM , fisa de aptitudine dar sa ramana angajații la subantreprenor( subantreprenorul sa isi primească banii )
BUNA ZIUA
IN CALITATE DE INSPECTOR SSM, IN AFARA DECLARATIA PREALABILA COMUNICATA CATRE ITM PE RAZA CARUIA SE DESF LUCRARILE INTOCMITA DE CATRE MANAGER DE PROIECT , EU TREBUIE SA DEPUN LA ITM DECLARATIE (MENTIONEZ CA SUNT SUBCONTRACTOR !) ?
Buna ziua !
conf art. 82 lit 2 din hg 1425/2006 , angajatorul beneficiar al serviciilor va asigura instruirea lucratorilor respectivi privind activitatile specifice intreprinderii si/sau unitatii respective, Instruirea se consemnaza in fisa de instruire anexa nr. 12.
CINE COMPLECTEAZA FISELE DE INSTRUIRE INDIVIDUALE A PERSONALULUI SUBCONTRACTANT ???
Discuție fise de post
dc un angajat este mutat de la un post de lucru la altul ( este angajat ca sudor , are autorizatie , si lucreaza temporar ca manipulat marfuri, 2 saptamanii ) , poate avea 2 fise de post fara a i se schimba incadrarea prin act aditional , el revenind la postul de sudor
LOCUL DE MUNCA