avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Betismihis

Activitate Betismihis

Răspuns la discuția Prenatalul
Iulie
Discuție Prenatalul
Dacă timp de 6 ani , am avut vechime neîntreruptă în munca , dar după am avut o întrerupere de 20 de zile și acum m am angajat la.alta firma, după câte luni de munca la noua firma pot beneficia de concediul de 2 ani pt cresterea copilului?
Unui bolnav care primește indemnizația de handicap de la asistenta sociala de 12 30 lei , îi poate pune banca proprire pe venit ?
Răspuns la discuția 2 contracte de munca pe 8 ore
Și Cum mă sfatuÎți sa mi fac programul ca sa fie în regula pt ambele locuri de munca ?
Răspuns la discuția 2 contracte de munca pe 8 ore
Ca sa fiu mai explicita , eu stau cu bolnavul de la ora 7 dimineață la 15:00. De la ora 16:00 , ar trebui sa fiu la magazin pana la ora 22:00. De luni pana vineri. Iar o zi din weekend (în care sa fiu liber ca asistent personal) voi sta la.magazin full time de la 10:00 la 22:00 . În așa fel eu îmi voi face orele de munca pt ambele locuri de munca . Credeți ca ar fi in regula așa?
Răspuns la discuția 2 contracte de munca pe 8 ore
Se poate întâmpla să pierd salariul de asistentul personal în momentul în care mai apar cu încă un contract de munca pe 8 ore ?
Răspuns la discuția 2 contracte de munca pe 8 ore
Sa înțeleg ca as avea probleme doar în cazul în care bolnavul pățește ceva ?
Ce i se poate întâmpla unui asistent personal al bolnavului care este de fapt angajatul primăriei, în momentul în care este depistat cu încă un contract de munca pe 8 ore la un magazin? Vreau sa știu concret dacă pot avea probleme, dacă încalc legea și dacă pot pierde salariul de asistent personal ?
Ce intampla în momentul în care o angajata care are 2 contracte de munca pe 8 ore, la angajatori diferiți intra în prenatal ? De unde provine prenatalul și cum trebuie sa procedeze ?
DaCa sunt asistent personal cu carte de munca pe 8 ore, mai pot avea încă un contract de munca pe 8 ore în alta parte ?