Bună ziua! Tatăl meu are o pensie de 2600 lei și locuiește cu mama mea care nu are nici un venit la aceeași adresă. Poate beneficia de cardul de energie electrică (conform Ordonanței 166/2022)? Și care sunt pașii de urmat? Va mulțumesc!
Bună ziua! O persoană care a lucrat doar 4 ani și a ajuns la vârsta de 64 ani , poate primi un ajutor de întreținere sau un fel de venit de întreținere de la casa de pensii? Va mulțumesc!
Buna ziua! In anul 2015 am intrat în concediu creștere copil, care a fost prelungit până la vârsta de 7 ani, din motive medicale. In anul 2018 firma la care lucram a fost preluată de către altă firmă și unii angajați au primit salarii compensatorii și șomaj, iar alții au fost preluați de firma care a cumpărat acțiunile. In ce condiții mă poate trimite în șomaj firma cea noua sau sunt obligați să mă primească la serviciu pe același post ? Daca îmi oferă șomaj pot beneficia de salarii compensatorii ? Va mulțumesc!
In septembrie 2016 am vândut mașina, am făcut contract de înstrăinare/ dobândire cu persoana respectiva,am notat pe talon cui am instrainat-o,am scos-o de la financiar și am anunțat și politia de înstrăinare a mașinii. In septembrie 2017 am primit amenda pt.lipsa rovinietei din mai 2017. Am făcut contestație, dar nu știu ce să mai depun la dosar pentru că cei de la Cnadr vor mai multe dovezi.