avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate onicico

Activitate onicico

Buna ziua.De la noul loc de munca mi se cere pentru angajare o adeverinta de la Casa de Sanatate prin care se dovedeste calitatea mea de asigurat.Acest lucru se poate rezolva online sau trebuie sa ma deplasez personal?(precizez ca lucrez in alta localitate)Ce documente trebuie sa prezint? Multumesc.
Buna ziua.Un angajator care a avut salariatii in somaj tehnic pana la data de 15 iunie beneficiaza la revenirea in activitate de cei 41,5% ( ajutor de la stat)?
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua! Angajatii unei gradinite private mai pot beneficia de somaj tehnic dupa data de 15 iunie?
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua.Lucrez la o gradinita privata.Din cauza faptului ca pe data de 11.03.2020 s-au suspendat cursurile automat si noi am avut suspendate contractele de munca cu data de 11
03.2020. Starea de urgenta s-a instaurat pe data de 16.03.2020.Intrebarea mea este daca beneficiez de somaj tehnic in conditiile date?
Discuție somaj tehnic
Buna ziua.Pe data de 11,03,2020 mi s-a suspendat contractul de munca.Intrucat starea de urgenta a inceput pe data de 16,03,2020,beneficiez de somaj tehnic? Ce se intampla cu perioada de 11,03,2020-16,03,2020?
Buna ziua.Pentru înscriere la facultate se cer copii dupa diverse acte în forma legalizată sau certificată conform cu originalul. Ce inseamna asta? Se certifică de către secretariatul facultății ?Adică să înteleg că nu e obligatorie legalizarea? Multumesc.
Răspuns la discuția cum e legal?
Precizez ca nu sunt concediat.Vreau să plec din acel loc de munca.
Răspuns la discuția cum e legal?
Precizez ca nu sunt concediat.Vreau să plec din acel loc de munca.
Discuție cum e legal?
Poti fi obligat prin lege sa stai in preaviz 15 zile?Precizez ca nu am o functie de conducere si nici gestiune de predat.
Răspuns la discuția Act studii- obtinere duplicate
si cum trebuie sa caut?