avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate nikepsh

Activitate nikepsh

Mulțumesc de sfat dar nu mă voi opri. Deja s-a trecut de orice prag cu amenințările.

gi-jane2 a scris:

Știți vb aia cu gura lumii nu o astupa nimeni, nu cred ca veti face față bullyingului, asa ca mai bine va mutati

Buna ziua,
Oare cat timp a trecut de la crima Teodorei Marcu? Cât s-a mediatizat faptul că s-a cerut ajutor/ s-au făcut sesizări ? Inclusiv fosta nevasta a criminalului/ psihiatra de altfel a spus același lucru! Cu aceste legi nescrise și amenințări cu agentura facem reguli in țărișoara noastră! Eu nu le- am răspuns la amenințări niciodată contând pe faptul că un comportament nedorit care nu este " alimentat" se va stinge de la sine!
Au trecut aproape trei ani de când "înghit" toate aceste toparlaneli nefondate și amenințări cu moartea . Ce primesc in schimb "du-te și te caută"/"nu ni se întâmplă nimic că avem domn director"! Oare criminalul Alexandrei Macesanu de ce nu a fost arestat în timp util? Am uitat? Avea "director"!

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Nu va suprati pe mine, dar primul loc catre care trebuie sa va indreptati este cabinetul unui doctor.

Legi nescrise la bloc
Speța despre care vă voi scrie deși pare ireala reușește să transforme viața mea într-un coșmar.
Sunt mutată din București în provincie într-un oras care se dorește stațiune montană dar de fapt este viața într-un film horror!
Divorțată trebuie "smintită" deoarece nu este in epoca de aur și nu se supune regulilor blocului!
Se învârt aici persoane cu sau fara studii superioare în jurul unui subofițer de jandarmi și a catorva "jupânițe" care credin "jupan": După ce se bea /destul de frecvent se aduna la băncile din fata blocului și incep...."conduc grupul SUA din județ" ; "suntem dom director nu are ce ni se întâmpla" ; " daca ne enervam te dam curva cu delir"; "nu știi tu ce înseamnă NY stea/ triunghi" ; " pe toți îi conducem cu câinii,boii,tigrii,caii" , " inclusiv agentura țigani JR Ewing și moldoveni avem"; "ești terminată fara noi"; "îți spargem casa, îți luam mașină din parcare, tot rezolvam că noi conducem cu triunghi/steaua". " Daca nu treci pe ordin te rezolvam noi și cu pensia Mai că avem peste tot cadre"!
Oriunde mă duc prin oraș aflu că îi atac deși nu este adevărat, peste tot împrăștie minciuni și manipulează situația cu cuvântul " director SUA" și proprii copiii pe care ii pun să spună că sunt comuniști din grupul mari janta și secta domnul Iisus!
Amenințările au un spectru larg, cuvintele sunt obscene dar în ultimul timp s-au perfecționat practicând atacuri cu proprii copii care sunt minori. Deși nu am reacționat aflu că "mă pun cu blocul"; " le bat copiii" ; "nu sunt întreaga la cap". Steaua și triunghiul o sa mă doboare că ei sunt ordin global, nicăieri nu mă pot ascunde! Peste tot conducem, peste tot te vom tortura , peste tot te vom urmări că nu au ce sa ne facă! Avem director! Minciunile noastre sunt adevăruri! Parca ar fi aserțiuni! Toată lumea îi respectă pe onorabilii dom director cu minciunile lor la purtător! Faci concediu in Bulgaria? Ești comunistă! Te iubești cu papa și cu răstignirii? Te rezolvam noi că preoții sunt ordin Mary Jane numai în casă te vom tine și te vom da tarfa de criminal, consumatoare de droguri, pastile interzise. " Te-am urmărit și am aflat că faci accidente vasculare și crize de ficat pe martori/mass/ lagăr" te vom omorî în casă și vom spune că te-ai sinucis!
Tot ceea ce se afirma despre mine este fals, am scris la ambasada SUA, am cerut verificări dar tot ce fac acești majordomi este de înțeles deoarece sunt la "director". Nici un răspuns de la ambasada, se dau ordinul fostului soț și mă amenința cu nume din anturajul lui apropiat! Sunt de acord cu orice fel de verificări.
Ce mă sfătuiți? Să mă îndrept către crimă organizată/DIICOT sau să mă duc să depun petiții la instituția unde lucreaza?
Dispozitiv cu electrosocuri
Bună seara, deși am citit legea referitoare la dispozitive/arme folosite în scop de autoaparare nu sunt lămurit dacă folosirea unui dispozitiv cu electrosocuri în scopul autoapararii /conform legii necesita un permis special sau o autorizatie. Menționez ca nu este pistol . Este dispozitiv cu electrosocuri achiziționat din magazin.
DREPT DE PROPRIETATE PRIVATA

Buna ziua, speta mea este urmatoarea:

Parintii au un teren cadastrat si intabulat in anul 2007 (inscris in cartea funciara) pe care doresc sa il vanda.
Este un teren pe care il au de mult timp si care in anul 1996 a fost declarat de la primarie ca fiind total in intravilan (cu adresa scrisa).
Acum la vanzare li s-a cerut actualizarea cadastrului si introducere geometrie si repozitionare. S-au conformat si s-au dus ptr reinnoirea acestor acte dar s-a constatat ca numarul cadastral vechi a fost anulat si actuala suprafata este in minus cu 21 metri (explicatia a fost ca s-a vandut terenul alaturat si acum este lipsa). In plus de asta li s-a transmis ca nu mai este tot terenul intravilan ci doar jumatate din suprafata restul intrand in extravilan!

ESTE POSIBIL CA VECHIUL CADRASTRU SA NU FIE LUAT IN CONSIDERARE? Si doar jumatate din teren sa fie intravilan cand ei au adresa de la primarie (din 1996)ca tot terenul este intravilan?
sa inteleg ca 30 de zile cat este perioada maxima ptr a inmatricula masina sunt valabile cele existente?
rca si casco valabile dupa cumpararea unui auto second hand?

Buna ziua,
As dori sa ma lamuresc intr-o speta care suscita multe discutii printre cumparatorii de auto second hand. In cazul in care doresc sa cumpar un auto second hand in care proprietarul scrie in anunt: „RCA si Casco valabil 2022” dupa ce am platit fostului proprietar costul autovehiculului si am obtinut certificatul fiscal cat mai este valabil RCA si CASCO de la fostul proprietar? 30 de zile pana il inmatriculez pe numele meu? sau deloc? sau pe tot anul 2022?
Speta este urmatoarea: am facut un act de donatie baiatului meu pentru a evita un partaj cu discutii inutile si obositoare. Este specificat ca voi locui un an de zile iar el a confirmat notarului ca este de acord cu aceasta alegere. Acum face presiuni ptr a-i da un rand de chei si pentru a veni si a se muta cu mine aici impreuna cu concubina lui. I-am spus ca nu sunt de acord si face presiuni. Ce as putea sa fac? Actul s-a incheiat marti 7 decembrie. Se poate anula donatia sau ce ma sfatuiti?
Mașina este în București înregistrată iar cartea de identitate are adresa din provincie.

gi-jane2 a scris:

persoana are un singur domiciliu ca toata lumea si o resedinta, poate avea si mai multe. Masina e inregistrata unde are domiciliu, corect.

Auto. Pentru o persoana care are 2 domicilii_un imobil în București și unul în tara iar cartea de identitate / resendinta este în tara iar mașina este înscrisă pe adresa din Bucuresti este vreo problema? Trebuie sa o înscriu pe adresa de reședință?