avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate petricia

Activitate petricia

Multumesc frumos Adriantot, problema este ca restantierii refuza plata penalizarilor, achita doar datoria restanta, spunand ca nu exista lege care sa-i oblige sa achite penalizarile...ca le vor achita alta data. De aceea intrebam daca este o lege cere sa-i oblige sa achite aceste penalizari odata cu achitarea cotelor restante
Multumesc mult elga50...deci, in concluzie nu exista o lege care sa oblige proprietarul sa achite penalizarile calculate ( exceptand o hotarare judecatoreasca )
Nu exista Hotarari ale Adunarii sau ale Comitetului executiv cu privire la incasarea penalizarilor.
Buna ziua,

Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema:
- cum pot determina un proprietar ( cf. legislatiei ) sa-si achite penalizarile calculate pentru cotele de intretinere. Asociatia a hotarat un procent de penalizare de 0,2% , dar sunt proprietari care refuza plata penalizarilor, achitand doar cotele de intretinere restante. Exista vreo lege care sa ii oblige sa achite penalizarile calculate ?
Multumesc mult
va multumesc mult pentru raspunsuri
va multumesc, exista si o lege in acest sens? Daca sunt proprietari care detin mai multe locuri de parcare cu suprafete diferite cum se repartizeaza?
Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat si anume:
- care este modalitatea de repartizare a cheltuielilor cu reconfigurarea rampei auto ( in conformitate cu legislatia in vigoare )intr-o Asociatie de Proprietari, in conditiile in care nu toti proprietarii detin locuri de parcare in subsolul imobilului.

Va multumesc frumos
Buna ziua,

Pentru un contract de drepturi de proprietate intelectuala incheiat intre o persoana fizica si o persoana juridica , care sunt contributiile datorate si de catre cine?
Peroana fizica nu mai realizeaza alte venituri

Va multumesc mult
Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns si anume:
- exista varianta legala de infiintare a asociatiei de chiriasi ( precizez ca locuintele sunt in proprietatea primariei, sunt distribuite ca locuinte sociale, iar chiriasii vor o Asociatie a Chiriasilor )

Va multumesc mult
Răspuns la discuția COSTUL DE PRODUCTIE AL LAPTELUI
Multumesc mult =D>