avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate Username 1234567

Activitate Username 1234567

Înscrierea trebuia făcută până pe 5 Dec 2017,la sediul inspectoratelor politiei judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul candidaţilor.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.---referitor la școală de poliție.
Despre admiterea la Academia de Informații,, Mihai Viteazul"(SRI) nu pot preciza nimic, deoarece la momentul acesta pe site nu exista încă condițiile de înscriere pe anul 2018...incrierea și concursul de admitere desfasurandu-se începând cu luna Aprilie, Mai.
georgianaandrei73@yahoo.com a scris:

lin ce perioada a anului 2018 se fac înscrierile pentru absolventi de liceu 2018 cu bacalaureat la scoala de agentipolitie si sri

(2) Pentru distante mai mari de 50 km se asigura decontarea sumei reprezentand contravaloarea a 8 calatorii dus-intors pe semestru.
Eu locuiesc în internat, la București, e prima oară când am aflat că pot deconta 8 călătorii pe semestru... ma puteti ajuta cu un model de cerere? Sau ce trebuie să fac.. va trebui să cumpăr biletele și după mi se vor deconta? După o călătorie dus-intors pot deconta?
Va mulțumesc!