avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate andrapanait

Activitate andrapanait

Buna ziua. As dori sa ma ajutati, daca se poate, cu urmatorul calcul: la un venit de 4000 de lei net si un concediu de 5 zile efectuat in luna august, care ar fi salariul din aceasta luna? Eu, ca si angajat, la o firma unde am lucrat primeam o diferenta in plus la salariu in lunile in care aveam concediu de odihna, la locul de munca actual nu si as dori sa stiu de ce. Multumesc.
Multumesc frumos pentru raspuns, insa exista undeva scris ca nu se aplica si ONG-urilor? Am tot gasit pareri diferite si raspunsuri diferite si din cauza aceasta tot insist :)
Buna ziua.

Imi puteti confirma, printr-un document legal specific, prelungirea depunerii declaratiei privind beneficiarul real intr-o asociatie, pana la data de 1 noiembrie? Multumesc.
Buna ziua,

Trebuie sa schimbam numele asociatiei iar presedintele acesteia doreste sa contina cuvantul "Romania". Imi puteti, spune, va rog, care sunt pasii de urmat,ce documente sunt necesare si unde ar trebui sa merg sa le depun?

Va multumesc
Răspuns la discuția Reges
Se poate remedia cumva problema pentru a evita o astfel de sanctiune? (mentionez ca e vorba de modificari facute in luna ianuarie....)
Discuție Reges
Buna ziua. Ce se poate intampla daca nu au fost transmise catre Reges operarile/modificarile in Revisal, conform datelor din hotararea de guvern 905/2017? Ex: unui angajat i s-a modificat functia, in Revisal s-a operat modificarea dar nu a fost transmis catre Reges in ziua anterioara producerii modificarii ci dupa cateva zile. Va multumesc.
Răspuns la discuția Extrase sold
Multumesc frumos
Discuție Extrase sold
Buna ziua.
Extrasele de sold trimise la sfarsitul anului (clientilor/ furnizorilor) pentru confirmare trebuiesc trimise in original? Scrie undeva acest lucru in lege? Sau le pot trimite si pe email? Multumesc
Discuție Contracte
Buna ziua. Un registru de contracte se poate reinnoi anual? Adica pentru anul 2019 sa se inceapa de la 1 numerotarea?
Multumesc.
Buna ziua. Se poate, va rog, sa imi spuneti ce este mai exact "declaratia pentru casa de asigurari" a unui angajat? Dar "fisa de evaluare initiala"? Mentionez ca este vorba de o persoana angajata acum o luna. Multumesc