avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges

Buna ziua. Ce se poate intampla daca nu au fost transmise catre Reges operarile/modificarile in Revisal, conform datelor din hotararea de guvern 905/2017? Ex: unui angajat i s-a modificat functia, in Revisal s-a operat modificarea dar nu a fost transmis catre Reges in ziua anterioara producerii modificarii ci dupa cateva zile. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 19 Februarie 2019
In cazul unui eventual control al ITM-ului, exista posibilitatea aplicarii unei sanctiuni contraventionale,
Se poate remedia cumva problema pentru a evita o astfel de sanctiune? (mentionez ca e vorba de modificari facute in luna ianuarie....)
Nu aveti decat sa-i faceti modificarea cu data de acum....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetare cim in revisal danmarianpopescu danmarianpopescu Buna seara, Un angajat a prezentat demisia pe 3 ianuarie. Perioada de preaviz a fost de 7 zile, cu acceptul meu. Cei care se ocupa de contractele de munca ... (vezi toată discuția)
Aplicare sanctiune contraventionala pentru transmitere in revisal contract de munca din 2017 cristina_b cristina_b Daca o unitate a transmis un contract de munca cu data inceperii activitatii 01.11.2017 cu intarziere in REVISAL, adica la data de 10.11.2017, sanctiunea ... (vezi toată discuția)