avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate chesadrian

Activitate chesadrian

Buna ziua,

Lucrez ca programator in IT si din februarie 2018 am avut scutire de la plata impozitului pe venit, dat fiind faptul ca am diploma de bacalaureat si urmez crusurile unei institutii de invatamant superior. De curand mi s-a coumincat ca au fost facute niste schimbari legislative si nu mai pot beneficia de scutirea de impozit.

Intrebarea mea este: care sunt aceste schimbari legislative?
Buna ziua,

Am incheiat o polita de asigurare RCA astazi (valabila de luni) iar la final am observat ca seria de sasiu are ultima cifra gresita. Mentionez ca toate celelalte date ale masinii si ale mele (proprietarul) sunt trecuta correct.. Am sesizat aceasta greseala angajatului, si mi-a spus ca corectarea se poate face abia marti, din oricina zilelelor libere.

Intrebarea mea este daca este legal se circul cu masina, dat fiind faptul ca celelalte date ale masinii sunt trecuta corect cu exceptia unei cifre din serie.
Buna seara,

Doresc sa vand un auto al carei CIV am pierdut-o. M-am documentat putin, si am aflat ca pot solicita duplicatul CIV ului de la RAR. Intrebarea mea este: este nevoie sa eliberez si un nou talon (conform cu seria cartii duplicate) pentru a putea scoate din evidenta masina de pe rolul meu fiscal sau pot scoate masina prezentandu-ma doar cu duplicatul obtinut de la RAR? Sunt putin in dubii, deoarece am inteles ca pe duplicat nu scrie numele proprietarului (adica eu) decat dupa eliberarea unui nou talon.

Multumesc