avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate log_in

Activitate log_in

Discuție Contabilitate
Din greșeală am transferat din contul payoneer o suma în contul de firma,în loc sa o transfer în contul personal. Firma este în proces de închidere, am depus cererea de închidere. Nu a avut deloc activitate, toate declarațiile au fost depuse pe zero. Ce pot face? E greșit sa retrag suma respectiva din contul firmei?
Stie cineva unde ajunge adeverinta cu nr zile concediu medical in ultimele 12 luni dupa ce o dau medicului? De la lucru mi-a fost trimisa pe mail o adev, ulterior medicul mi-a cerut si un original, iar cei de la lucru îmi trimit prin curier o alta, cu alt nr de înregistrare decât cea initiala..si sper sa nu fie probleme din aceasta cauza.
buna ziua, sunt insarcinata in sapt 21 si am o sarcina cu riscuri. in ultimele 12 luni am beneficiat de 55 de zile de concediu medical 25 de zile de la medicul de familie si 30 de la medicul obstetrician. intrebarea mea este umatoarea: de cate zile de concediu medical pentru incapacitatea de munca mai pot beneficia, deoarece voi avea nevoie avand in vedere ca pot beneficia de concediu prenatal abia de la 30 de saptamani?nu stiu sigur daca medicul de familie imi poate da 30 si medicul specialist 90 sau ambii medici in total pot da 90 de zile?
Este vorba despre peretele din holul apartamentului, in interior
Buna ziua. In urma unor reamenajari din apartament, meseriasii au afectat peretele comun de pe hol cu vecinul, in sensul ca au sărit 2 portiuni mici de tencuială din perete. Am discutat cu vecinul si m-am oferit sa ii ofer o suma cat pentru reparatie, însă el a cerut o suma mult mai mare si nu am fost de acord. A amenintat ca va merge la administrator si politie. La ce ma pot astepta? Sunt eu obligat sa ofer orice suma cere el?