avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Activitate sanda2902

Activitate sanda2902

Buna ziua. Am un CMI - cabinet medical individual, cod CAEN 8622. Va rog sa imi spuneti, pt a trece la impozitul micro de 3% , trebuie sa schimb actele la Anaf ? Cineva imi spunea ca ar trebui sa infiintez SRL. De asemenea, va rog sa imi spuneti ce alte taxe se platesc in cazul CMI si in cazul SRL. Care forma considerati ca e mai profitabila ? Astept cu mare interes raspunsul dvs, ca specialisti ! Va multumesc .
Va multumesc !
Va multumesc !
Buna ziua. O firma de proiectare s-a ocupat de actele pt schimbarea destinatiei unui spatiu, din imobil, in cabinet medical. Ei s-au ocupat de tot iar la final mi-au emis doua facturi in aceeasi data cu cele doua chitante aferente, una de 5000 si una de 2000.Va rog sa imi spuneti daca e corect si legal,sa platesc doua facturi in valoare de 7000 in total, pt ca nu vreau ulterior sa fiu amendata. Va multumesc.
Buna ziua. O firma de proiectare s-a ocupat de actele pt schimbarea destinatiei unui spatiu, din imobil, in cabinet medical. Ei s-au ocupat de tot iar la final mi-au emis doua facturi in aceeasi data cu cele doua chitante aferente, una de 5000 si una de 2000.Va rog sa imi spuneti daca e corect si legal, pt ca nu vreau ulterior sa fiu amendata. Va multumesc.
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, care sunt declaratiile pe care trebuie sa le depuna un CMI - cabinet medical individual nou infiintat , care are o angajata si cand ...adica lunar, trimestrial, anual. Va multumesc frumos !
Va multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Da, poate acorda..chiar daca este pensionara , poate beneficia de toate drepturile unui salariat.

Buna ziua. Un CMI cu o singura angajata - o asistenta medicala, poate oferi card de masa angajatei ? Doamna este pensionata la limita de varsta si este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata 8 ore pe zi la cabinetul medical . Se poate deduce cheltuiala ? Va multumesc
Va multumesc pt raspuns. Suma de plata pt CAS care va rezulta ca o am de plata conform venitului, se va considera ca e contributia mea la sistemul de pensii ? Am inteles bine ? Inca o data, mii de multumiri .

george-neagu a scris:


Nu mai încheiați nimic pe aceasta tema. Odată ce rezulta din calculele anuale ca va trebui sa completați în declarația unica pentru cass și cas, asta implica și ca veți fi asigurat la sănătate și pensie pentru acel an.

Scuze. Am incercat sa schimb forumul. Va multumesc pt raspuns .

Cornel Vasile a scris:

Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Ati primi raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...