avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate vanne18

Activitate vanne18

Răspuns la discuția Neplată carte de muncă?
Mulțumesc mult pentru răspuns! As mai avea o mica întrebare. Dacă angajatul nu dorește sa facă nici o reclamație, și nici un decurs privind aceasta problema, angajatorul este scutit de plata celor 4 luni? Mulțumesc!
Bună ziua!

Vă prezint următoarele : firma cu un angajat, in pragul închiderii. Carte de munca neplătita în ultimele 4 luni(inregistrata ca datorie cumulata). Dacă firma se va închide, ce se va întâmpla cu cele 4 luni neplătite? Se vor scădea din vechimea angajatului, sau angajatorul este în continuare obligat sa le plătească? Mulțumesc anticipat!
Discuție Ajutor IMM
Buna ziua!

As dori sa imi explice cineva, in termeni cat de cat uzuali, ce inseamna aceasta schema de ajutor al IMM-urilor. Mai exact ce ajutor cert se primeste, si la ce cheltuieli se obliga firma, in mometul in care, ipotetic vorbind, ajutorul s-a obtinut.

Multumesc mult !
Dupa ce am obtinut permisul de sedere in Romania , DA , am putut calatori fara ca acesta sa aibe nevoie de viza, fara nici o problema. V-as ruga sa mai raspundeti doar in cazul in care chiar stiti raspunsul !
.
SUNT CASATORITA CU UN CETATEAN TURC . ACESTA ARE DREPTUL DE LUNA SEDERE PE TERITORIUL ROMANIEI (PERMIS DE SEDERE =10 ANI ). PUTEM CALATORII IN UE FARA CA ACESTA SA AIBA NEVOIE DE VIZA? PRECIZEZ CA INTOTDEAUNA VA CALATORII CU MINE SI NU SINGUR. MULTUMESC !
Buna seara. Eu si prietenul meu de cetatenie turca intentionam sa ne casatorim la finalul acestui an. Am dori sa facem nunta in Romania iar mai apoi sa ne mutam domiciuliul in Brasov. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii despre acordarea de viza delung durata iar mai apoi de permisul de sedere permanenta. Mentionez ca prietenul meu a mai fost la mine in Romania cu viza acordata si fara alte probleme intampinate.

Va multumesc.