avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate Vintila Petru

Activitate Vintila Petru

Răspuns la discuția Cos fum
Multumesc mult!
Discuție Cos fum
Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație destul de neplacuta și anume FUMUL ,un fum toxic care le invadeaza apartamentul. In urma cu doi ani un patron care detine un atelier de mobila situat la " parterul" blocului are centrala pe lemne si fara acordul proprietarilor a construit un cos de fum pe care la incorporat in partea exterioara a blocului si de ceva vreme apartamentul se umple cu fum greu de respirat ținând cont ca părinții sunt batrani si bolnavi taicami-o suferind de astm. Au facut reclamație la proprietar dar acesta gaseste mereu explicați, intrebarea mea este cosul acel este construit legal daca nici unul dintre proprietarii nu a fost de acord cu construcția lui? Cui pot sa ma adresez pana nu se intampla o nenorocire. Va multumesc!
Răspuns la discuția Credit de nevoie personală
Este posibil sa rambursezi de 3 ori suma? Este corect?
Credeti ca la un imprumut facut in 2007 de 28000 ron există clauze abuzive?
Ținând cont de faptul ca in 10 ani am rambursat peste 90.000 ron.
In urma cu ceva timp am lucrat in Germania avand un contract definitiv.Urma sa vin in concediu dar inainte am vrut sa cumpar o masina care am gasito pe internet.Am luat legatura cu respectivii prin intermediul email ,m-au convins ca sunt niste bătrâni din Norvegia si ca masina o au in Germania spunând că sa le arăt ca am banii disponibili pentru a nu face un drum pana in Germania am urmat pas cu pas ce au spus ei, adica urma ca fratele meu sa-mi puna in contul meu prin western union suma respectiva care numai eu puteam sa-i ridic.In ziua cand au fost pusi banii am trimis o poza sa se convinga ca sunt un client serios urmand sa ne intalnim pt a achizitiona masina .Respectivi prin anumite metode in ziua cand a depus fratele banii au si disparut fara urma.Am fost la întâlnire dar din pacate nu a venit nimeni ,am apelat la politie dar inca nu am primmit nici un raspuns ,este posibil sa imi mai recuperez banii? Este vorba de 4 luni grele de munca fizica in care am reusit sa adun suma de 3200€ si stând departe de familie . Oare m-ai exista miracole?
Va multumesc pt ajutor indiferent sub ce forma il primesc!
Si daca inselaciunea nu a avut loc in Romania care este procedura?
Multumesc anticipat !
Daca am fost victima unei inselaciuni ,cum imi pot recupera banii pierduti ?
Răspuns la discuția Case de marcat
Dar suntem obligați in momentul de fata să schimbăm vechile case de marcat? Multumesc.
Discuție Case de marcat
Circula un zvon, cum ca inca nu trebuie schimbate casele de marcat vechi cu cele noi care au jurnal electronic..unii spun ca inca nu avem obligația pt ca sistemul nu este operațional
Răspuns la discuția Venitul estimat!!
Imi cer scuze, nu stiu unde imi era mintea I.F !