avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters50658

Activitate ContSters50658

Răspuns la discuția REVOCARE DIN FUNCTIE
Am precizat ca nu suntem societate privata, ci semibugetara
Răspuns la discuția REVOCARE DIN FUNCTIE
Multumesc mult pentru raspuns!
...am mai adaugat la mesaj o precizare, iar in legatura cu termenul de 45 zile, pe undeva citisem de 30 zile!
Am fost revocat din functie prin decizie a directorului general si apoi am semnat un act aditional in baza deciziei.Se specifica ca actul aditional a fost semnat in baza deciziei, care decizie nu specifica din ce motiv si nici nu se specifica vreun termen de contestatie. La ora inceperii programului aveam o functie iar spre sfarsitul programului am fost chemat la serviciul resurse umane sa semnez cele doua documente. Le-am semnat si a doua zi a facut o informare catre directorul general ca acea decizie reprezinta o modificare unilaterala a CIM si ca voi analiza si voi proceda in consecinta!
Nu am primit vreun raspuns, de fapt nu am cerut acest lucru prin acea informare.
Pot sa ma adresez in instanta?
Va rog sa ma ajutati si cu un model de plangere eventual cu trimitere la legislatia aplicabila!
Multumesc foarte mult, sunt intr-o situatie implorabila!
Mentionez ca am fost numit in functie prin decizie a directorui general, sigur alta persoana era director, iar societatea nu este privata.
...si daca din arenda ai un venit, acel venit este venit de care!?
Propun sa ramanem cu discutia aici!
Multumesc pentru intelegere!
...cum adica" cele 1.5 ha, intra in primele doua hectare care genereaza venit agricol, iar acestea nu se declara si nu se impoziteaza". Fiti mai explicit! Va rog!
Multumesc pentru raspuns!
Nu inteleg ..."conformati-va"...si era o intrebare pentru un raspuns de specialitate.Am citit si eu prin Codul fiscal...insa vedeti ca se pun o serie de intrebari.De pilda cea de mai jos, de utilizatorul "kres".
Cu bine!
Stoica Ioana
Contractul de arendare poate fi incheiat intre doua persoane fizice.
...dar este adevarat ca nu se ?impoziteaza veniturile de pe suprafete mai mici de 2 ha
Răspuns la discuția cheltuieli intretinere
Nu am fost suficient de clar, aveti dreptate si este normal ce spuneti. M-am gandit insa la faptul ca pentru apartamentul meu, nu mai intereseaza pe asociatie daca am sau nu am caldura, daca am sau nu am apa rece si daca aceasta are presiune.Si asta pentru ca am semnat contract direct cu furnizorul si asociatia a fost de acord! Atunci nu trebuie reduse unele cheltuieli ale asociatiei in raport cu apartamentul meu? Sa le numesc cheltuieli generale de exemplu. Practic, pentru apartamentul meu asociatia nu imi calculeaza decat curentul electric consumat pe scara. Si cred ca si aici gasesc o solutie, alimentand becul din fata usii direct din apartament, si am terminat cu totul cu asociatia.
As dori sa stiu, daca am centrala proprie si contorizare individuala apa rece, sigur pe banii mei toate, nu ar trebui reduse proportional si cheltuielile comune?
Multumesc pentru raspuns!
Discuție DOMENIUL PUBLIC
In anul 2008 a fost promovata o HG de transmitere a unui teren di domeniul public si concesiunea unei entitati, in administrarea altei entitati. Predarea -primirea trebuia sa se intample prin semnarea unui protocol de predare-primire in termen de 30 de zile de la publicarea HG. Din cauza unor necorelari intre inregistrarile scriptice si rezultatul masuratorilor privind suprafata in discutie, adica in HG si in sciptic se stipula o suprafata de 19.000 mp si in realitate erau doar 17.000mp nu s-a realizat predarea primirea si nici nu s-a procedat la o rectificare a HG sau la anularea acesteia. Acum se pune problema abrogarii HG, dar nu stim ce implicatii poate sa aiba. Oricum si o entitate si cealalta doreste sa nu se mai intample predarea- primirea, dar se pune problema cine sa promoveze HG si cum sa fundamenteze ca in tot acest timp s-a stat cu mainile la spate. Eu, care trebuia sa primesc imi este cam teama sa formulez o nota de fundamentare...desi se cam doreste.