avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate cristeadraguta@yahoo.com

Activitate cristeadraguta@yahoo.com

multumesc frumos!
Buna ziua.! Va rog frumos sa imi raspundeti la o intrebare:
Pot anula un act de vanzare- cumparare cu clauza? (uzu fruct). Ce trebuie facut in acest sens, pentru anularea actului? Beneficiarul nu ma ajuta si nu se intereseaza de mine.
Multumesc pentru ajutor!
Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia " Virtutea Militara"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A beneficiat de drepturile cuvenite, dar au decedat ulterior (si el,dar si mama).
Va rog sa imi spuneti daca eu am vreun drept, in urma celor relatate. Mentionez ca m-am nascut in 1960. Mulțumesc mult pentru ajutor.
Multumesc pentru amabilitate. revin cu detalii: tata a fost inrolat in armata romana, pe front, perioada 1942- 1945, grad de fruntas. Decorat in 1946 cu medalia "Virtutea Militara"de razboi, clasa a doua. Ranit usor in 1942. Mentionez ca ambii parinti sunt acum decedati, dar ,in viata, au beneficiat cativa ani de drepturi. Intrebarea mea: eu pot avea vreun drept, dupa aceasta situatie? Multumesc!
Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care m-am nascut este 1960. Multumesc!
Buna ziua! Am o intrebare: parintele (insotitor) al copilului cu handicap beneficiaza de scutire la impozitul pe salariu?
Multumesc pentru amabilitate si astept cu interes raspunsul!
Buna ziua! Tatic,in ingrijire copil: ce avantaje am daca incep serviciul (intrerup concediul de ingrijire copil ) cu doua luni mai devreme? Dar cu o luna? Mulțumesc!
Am divortat de 5 ani si am plecat din locuinta proprietate comuna. Fostul sot a ramas in locuinta, platind impozitele aferente. Daca eu nu am contribuit la achitarea taxelor si impozitelor locuintei in acest timp ( 5 ani), voi pierde dreptul la proprietate? Multumesc!
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc!
Discuție succesiune
Cum e mai avantajos sa facem succesiunea, la notar, sau in instanta? Au trecut 7 ani de la decesul parintilor. Masa succesorala se compune dintr-o casa batraneasca- la tara, si 4 ha de pamant. Ce buget ar trebui sa am pregatit? Multumesc!