Vă mulțumim mult d-nul Cornel Vasile o ultimă întrebare dacă îmi va trimite decizia de desfacere a contractului de muncă după ce o primesc am 45 zile pentru contestarea ei ? Mulțumesc o seară minunată.
Bună dimineața d-nul Cornel Vasile vă mulțumesc de răspuns dacă nu vă supărați mai am o întrebare eu am aflat de desfacerea contractului de muncă după o perioadă de o lună jumate dar nu am fost anunțată de angajator care este termenul de chemare în instanță în acest caz și dacă am dreptul la salarii compensatorii și cît trebuie platit la avocat pentru litigiile in muncă.contractul mi-a fost făcut cu patru ore dar nu mi sa spus de către angajator și doar acum am aflat și de faptul că mi sa desfăcut contractul cu acordul părților ce este de făcut vă mulțumesc o zi bună
Bună ziua am și eu o întrebare sunt pensionara și am lucrat la o firma după opt luni angajatorul a închis punctul de lucru fără a fi anunțată nu am primit nici un preaviz dar nici o decizie de desfacere contract de muncă menționez că la angajare nu am primit copie după contract menționez că la desfacerea contractului angajatorul nu mi-a plătit salariul pe o lună jumate ce e de făcut mulțumesc
Am lucrat la o firmă privată în comert in perioada de după revoluție cu convenție civilă din acea perioadă o perioadă de trei ani perioada pentru care nu mi să platit contribuția pentru pensie
Întrebarea mea este cum as putea recupera acea perioadă sau daca pot plati pentru acei ani
Buna ziua mă numesc iakob simina. În 1992 am lucrat la o firmă cu convenție civilă din cite stiu a fost înregistrată la forțele de munca si din cîte știu să si platit după după ea va intreb unde as putea sa regăsesc inregistrate aceste convenții pentru vechime în munca