Buna ziua.Intentionez sa deschid un pfa cu bijuterii S925 import China.Contabilul a trecut cod caen 4777 cel pentru bijuterii autentice.Dar nu cred ca este potrivit.Ce cod caen ar fi portivit pentru afacerea mea?
Buna ziua.Mama vrea sa ii vândă fiului meu garsoniera,cu clauza viagera.Dar el are un credit la banca neachitate de zece mii. de euro.(pur și simplu nu îl plătește).Poate banca sa dispună de vânzarea garsonierei pentru a-si recupera banii,cat timp traieste mama?Mulțumesc.
Multumesc pentru răspunsul prompt.Si as mai avea o mica intrebare.Dar daca baiatul meu are un credit la banca de zece mii de euro pe care nu îl plătește,iar mama ii face contract de vanzare-cumparare cu clauza viagera?Poate banca sa pună casa in vanzare cat traieste mana?
Buna seara.Mama a moștenit(cu mult timp în urma) o garsonieră din partea părinților ei.Dar tata a murit acum 3 ani.Impreuna au avut o căsnicie de peste 30 de ani.Mama poate vinde casa fără semnătura mea?Adică ea vrea sa o vândă baiatului meu de 22 de ani.Eu am vreun drept acolo?Mulțumesc anticipat.
Da.Am anunțat.Cu toate acestea am primit banii și pe luna aceasta.Doamna de la ghișeu mi-a spus atunci că sigur îi voi primi,dar sa nu-i cheltui,că mi se vor cere înapoi.
Buna ziua.Baiatul meu a împlinit pe 4 ianuarie 2 ani.Deci pe decembrie, dacă tatăl nu se încadrează pt.luna tatălui,nu vom primi nici un ban chiar daca avem de asemenea o fetiță de 5 luni(născută pe 9 august)?