avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate TheodorG1

Activitate TheodorG1

Instanta a amanat pronuntarea de 3 ori,primele 2 dati avand un termen de 15 zile distanta.Acum a 3-a oara a amanat la doar 6 zile.
Sa inteleg ca ar putea sa aibe o decizie data urmatoare datorita timpului mai scurt de amanare?
Se da următoarea speță.Detin niste hale dar nu și pământul de sub ele.Proprietarul pământului a făcut o promisiune de vânzare cu cineva.Acel cineva cu promisiunea de vânzare a închiriat o hala.Contractul dintre el și chiriaș fiind pe teren deși se folosește de hala mea.
Cum pot sa mă adresez instanței astfel încât să obțin drspagubiri datorita faptului că a închiriat un bun care nu este al lui.Trebuie anunțată poliția pentru tulburare de posesie urmând că mai apoi sa mă constitui parte civilă Intr un alt proces?Deja se fac minim 2 ani de când bunul se afla in aceasta stare
In cat timp se judecă un apel la un proces civil având în vedere că este și vacanță judecătorească acum
De curand am aflat ca in una din halele pe care le detin s-au amplasat ilegal niste indivizi care fac o activitate economica acolo.Din cate am inteles,pentru evacuarea acestora intrucat stau fara drept acolo se apeleaza la o procedura speciala de evacuare.Totusi,pentru a-i evacua este necesar sa le obtin numele pentru a le trimite notificare prin executor.Cum as putea face acest lucru?Sa chem Politia sa ii legitimeze?Nu as vrea ca procesul sa se transforme intr-unul penal intrucat acestea tind sa dureze.
Răspuns la discuția Piata bursiera.
Brokerii sunt cei prin care iti pui banii si prin intermediul lor cumperi si vinzi personal actiunile dorite.Eu doresc sa cumpar eu si sa vand.Bine,probabil ar fi mai ok sa intreb defapt cum as putea infiinta un fond de investitii.
Discuție Piata bursiera.
Salutare,de cativa ani sunt in domeniul bursier(actiuni/forex,crypto) si am avut un randament destul de bun.Ma gandesc sa fac un site in care sa strang bani de la oameni, urmand sa le dau o dobanda de x%,bani pe care sa ii bag in bursa.
Din ce mi-a zis cineva acest lucru ar fi ilegal.Este adevarat?
Salutari,zilele trecute ma inscrisesem ca sa particip la alegerile locale. Nu stiam exact daca o sa intru sau nu,ceea ce nu ar fi fost neaparat o problema. Problema totusi a venit cand azi dimineata am primit un telefon de la o doamna de la psd care a zis ca "daca aduceti o lista cu 10 votanti(nume,adresa,telefon) aveti o sansa in plus sa fiti ales".
Acest lucru nu este de incidenta penalului intrucat ar fi un fel de mita ce trebuie sa o aduc pentru a "ocupa" un post?
Buna ziua,de curand am participat la o sedinta a unui consiliu local,sedinta de la care am fost dat afara pe motiv ca nu fac parte din comuna.Este normal asa ceva?Nu cumva sedintele locale is pentru public si poate participa orice cetatean al patriei?
Salut,detin un imobil asupra caruia se afla un sechestru penal.Avand niste datorii urmeaza a fi executat silit de debitori.
Intrebarea mea este,in ce ordine se dau banii luati in urma executarii bunului?
Primii care iau o bucata din cascaval sunt statul,banca sau creditorii(oameni)?Sau in ce ordine se impart banii?