Buna seara,pe un teren extravilan se poate face bransare de curent electric ?
Buna ziua,in actele de vanzare cumparare pe care le detin este trecut terenul extravilan,dupa ce o sa fac modificariile cu cadastrul si cartea funciara,trebuie si actele modificate ,trebuie dus iar la notar?
In cartea funciara cine trebuie sa faca cererea,topograful care face cadastrul,sau eu ca si proprietar,va multumesc
Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in cartea funciara,dar in noile planuri ale primariei jumate este trecut intravilan,ce trebuie facut pentru a putea schimba actele ...va multumesc
Exista un teren al carui cadastru este facut acum cativa ani si este trecut extravilan ,dar facandu se drum nou prin fata lui,la primarie este trecut jumatate ca si intravilan ...eu cum pot schimba actele ,care este procedura pt a putea construii
Buna seara,am un teren extravilan in mediul rural de 5000 metri si doresc sa fac o casuta de lemn ,,tin sa mentionez ca exista drum asfaltat si inca 2 case in apropiere ,vroiam sa va intreb daca prin noua lege pot construii asa fara autorizatie,sau este nevoie sa trec terenul la intravilan ...va multumesc
Buna seara,sotul meu este cetatean elen si vrea sa cumpere in Romania un teren pt casa,acesta are doar un Certificat de Inregistrare valabil pentru 5 ani de la politie pe care scrie un nunar de CNP ,mai este nevoie sa scoata NIF pentru a putea cumpara?
O sa urmeze in Romania casatoria cu cetatean de origine elenă ,numele de familie al lui fiind Filikas ,iar al fiicei mele Filika,in Grecia numele barbatiilor terminand intotdeauna in ''s''.Eu as dorii sa iau numele lui de familie si mi s-a spus ca nu mi se poate da Filika ci doar Filikas ,identic cu sotul,lucru care o sa-mi provoace probleme in Grecia,nefiind recunoscuta...Va rog frumos,daca ma puteti ajuta ,daca exista ceva sa pot face!