avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian ALBU

Activitate Adrian ALBU

Să plătiți, deoarece nu v-ați exercitat dreptul de a contesta creanța pretinsă.
tDe vreme ce aveți actul de partaj voluntar, nu mai aveți nevoie de titlul de proprietate în baza căruia s-a făcut partajul. Sper că acel partaj s-a făcut la un notariat.
Răspuns la discuția Al doilea dosar alcool volan
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În nici un caz, alcoolemia este foarte mare, în sânge o să iasă aproape dublu. Este o infracțiune cu un pericol grav, raportat mai ales la riscul săvârșirii unor fapte penale mult mai grave (vătămare corporală sau ucidere din culpă). În contextul evenimentelor petrecute în societate (accidentul din 2 Mai), riscați să vi se aplice o pedeapsă cu executare. Angajați un avocat și faceți o apărare eficientă. Nu dați nici un fel de declarație de acum.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă poliția nu instituie un ordin de protecție provizoriu, puteți formula direct la instanță o cerere în acest sens.
Poate că a rămas un rest de plată, rezultat din penalitățile aplicate. La ANAF veți găsi informațiile necesare. Mai puteți să vă faceți cont pe GHISEUL:RO, iar acolo o să vedeți despre ce este vorba.
Trebuie ridicat sechestrul. Luați legătura cu executorul judecătoresc care a instituit sechestrul. Dacă suma nu este mare, aveți opțiunea de a achita chiar dvs creanța.
Notificați mai întâi service-ul să vă restituie banii, iar apoi faceți demersuri pentru acționarea lor în judecată. Puteți sesiza și Protecția Consumatorului.
Instanța va decide unde va fi strămutat procesul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este necesară prezența lor dacă aceștia dau o declarație prin care își exprimă acordul în acest sens. Declarația ar fi bine să o dea la un Consulat al României din Italia.
Invocați și faptul că sunteți ajutată de părinți, care vă asigură o locuință și vă ajută cu bani.