avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate kitt10

Activitate kitt10

BUna ziua , pe 26 trebuie sa merg la politi cu toate documentele pentru a inscrie masina . dar vroiam sa stiu daca am deja asigurare valabila inca 20 zile de la fostul proprietar , trebuie sa fac o asigurare nou pe numele meu inainte sa ma prezint la politie ?

Daca am fost prins cu viteza si am permisul suspendat intr-o alta localitate decat cea din care locuiesc , politia din zona si cea rutiera este instiintata despre faptul ca eu nu mai am permis si ma poate depista in trafic dupa numarul de inmatriculare ? sau totul depinde de sansa si daca te opreste politia e pur si simplu ca ai facut o abatere sau un control de rutina ?

Multumesc!
Dar îl pot da din nou pana îl promovez bănuiesc?

latka a scris:

Nu, doar ca faceti sanctiune intreaga, de 90 de zile.

Deci dacă ma înscriu la examen și ma duc și pic examenul nu mi se adaugă 30 zile la sentința "? Mulțumesc

latka a scris:

Nu sunteți obligat să-l dați, puteți să-l dați de mai multe ori până-l luați, vi se reduce pedeapsa la 30 dacă-l luați și va încadrați în condițiile art. 221 din HG1391 /2006 și vi se majorează cu 30 de zile dacă va înscrieți la examinare și nu va prezentați.

Buna ziua ,
Mi-a fost retinut permisul pentru 90 zile pentru viteza si vroiam sa stiu in legatura cu examenul de 15 intrebari daca sunt obligat sa il dau , sau pot sa aleg sa nu il dau ?
Se poate da acest examen de mai multe ori ? si daca pentru cei care nu iau examenul acesta li se prelungeste cu inca 30 zile perioada de suspendare ? Este valabil doar pentru cei care sunt obligati sa dea examenul sau si pentru mine ?
Multumesc !
multumesc pentru raspuns !
Buna ziua , am primit o amenda pentru viteza in afara localitatii la care am primit 10 puncte de amenda adica 145 lei inmult cu 10 = 1450 lei suma totala de platit , Dar la minimul de platit in 15 zile politistul a scirs 652.5 care conform matematicii inmultit cu 2 nu face 1450 lei .
Este o greseala de care pot profita in urma undei contestatii ?