avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate elmauss

Activitate elmauss

Buna ziua, nu imi este aprobata demisia la zi. Astazi am cerut-o. Am propus apoi sa imi dea la zi de la 1 nov. si nici asa nu vor. Eu nu pot sa stau in preaviz 20 de zile.
Ce risc daca nu vin 3 zile si mi se desface contractul pentru absente nemotivate?
multumesc!
nu cred ca sunt aceleasi reguli de aceea daca nu gasesc un raspuns mai exact nui nimic, gasesc alta sursa de a ma informa, eu din cate stiu in acest caz lucrurile sunt mai simple dar as fi vrut sa fiu mai sigur...
multumesc!
buna seara,
lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun demisia.
Trebuie sa mai stau in preaviz sau altceva? care sunt conditiile si obligatiile?
multumesc!
multumesc, este un raspuns de mare ajutor
eu nu sunt somer inregistrat deoarece mi-am pus demisia
Buna ziua,
Am schimbat locul de munca si de aceasta data mi sa cerut sa merg sa iau repartitie de la AJOFM. La alte firme acest lucru nu mi sa mai cerut niciodata si este ceva nou pentru mine.
Problema este urmatoarea : jobul e in Timisoara iar eu am cartea de identitate pe judetul Teleorman. Se poate sa evit sa merg personal in Teleorman si sa nu mai pierd tumpul si banii si sa fie acea repartitie trimisa pe fax? sau sa o ia rudele mele de acolo si sa o puna la posta? Ce variante sunt ca sa evit drumul respectiv?

Multumesc!
Buna ziua,

In urma unor castiguri pe forex in urma carora trebuie sa platesc impozit pe venit vreau sa intreb daca pot sa fac tranzactii ca si PFA sau sa fac un SRL si sa pot sa investesc cumva banii pe care trebuie sa ii dau la impozit, cei 16% la achizitia de calculatoare sau diverse materiale pentru dezvoltare.

Multumesc!
Va salut,

urmeaza sa am nevoie de un PFA dar actele mele respectiv C.I.,acte pentru sediu PFA(casa fratelui) sunt in Teleorman dar eu vreau sa imi desfasor activitatea in Timis.
Trebuie sa imi schimb cartea de identitate si sa caut un sediu in Timis sau se poate sa deschid PFA-ul in Teleorman si pot lucra in Timis?

Multumesc!
multumesc de raspuns.
e un post de agent vanzari.
Buna ziua, acum mai multi ani am avut un accident rutier in urma caruia am primit o pedeapsa cu suspendare si un termen de incercare; pedeapsa cu suspendare a expirat in 2009 iar termenul de incercare expira anul acesta in septembrie, astfel incat am inteles ca apare la cazier pana in septembrie. Ma afecteaza la noul loc de munca? deaorece mi sa cerut sa duc si cazierul..
Multumesc!
ma afecteaza la angajare?