avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate m_nitu

Activitate m_nitu

Răspuns la discuția contestare pv semnat
Pot contesta de pilda faptul ca la locul cu pricina au fost destui martori, care au spus politistului ca eu aveam pietoni pe trecere si am oprit regulamentar, insa d-l politist le-a replicat :" vedeti-va fiecare de treaba". Oare d-l politist nu trebuia sa tina cont si de parerea martorilor, si sa mentioneze acest lucru in pv?
Acea trecere de pietoni este situata prea aproape de coltul intersectiei a.i. orice masina opreste pentru a acorda pietonilor prioritate, ramane cu spatele in strada "cu prioritate" si risca sa fie "busita". Oare doar pentru ca avea prioritate putea sa ma loveasca , nu mai exista articolul cu privire la conducerea preventiva? Oare in orasele mari atunci cand se blocheaza o intersectie ceilalti care au drum cu prioritate intra asa...cu ochii inchisi in ceilalti participanti la trafic?
Nu am mai facut niciodata o contestatie , nu am mai fost oprita niciodata de politie (am permis din 2008) si recunosc ca m-am pierdut cu firea in fata lor si de asta am semnat "ca primaru'".
Celui care m-a tamponat i-am dat asigurarea mea fiind gasita vinovata.
Va fi citat respectivul conducator auto in cazul judecarii spetei mele, sau este intre mine si politie?
Va multumesc.


Buna ziua!
Va rog daca puteti sa ma sfatuiti daca se mai poate face ceva in cazul meu:
Am condus autoturismul meu inmatriculat in Bulgaria in oras (Calarasi). Am avut de traversat o strada cu 2 benzi de circulatie, cate una pe fiecare sens. Am acordat prioritate celor de pe prima banda, cand am avut liber am trecut, m-am oprit pe scuarul ce desparte cele 2 benzi, si iar cand am avut liber am trecut. Pe strada pe care am intrat (cu sens unic) am avut trecere de pietoni, si , avand pietoni , am oprit , spatele masinii ramanand in strada . In acel moment m-a tamponat un autovehicul ce venea pe drum cu prioritate avariind roata spate dreapta, aripa si portiera. Politia care trecea intamplator pe acolo ne-a vazut, si m-am ales cu permisul suspendat pe 60 zile. Din pacate am semnat pv dar nu am scris nimic la obiectiuni . Cand am revenit la locul accidentului sa-mi iau masina am vazut ca nu aveam unde sa ma duc, decat sa dau peste pietoni.Mai pot face contestatie? Va multumesc.
Chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda?
Buna ziua!
Se mai poate face vreun demers in cazul bunicului meu care a fost deportat din Bulgaria in judetul Calarasi avand in vedere ca dansul este decedat si mama mea impreuna cu fratii vor sa obtina despagubiri ca urmasi?
Va multumesc.
Nu m-ati inteles... nu vreau sa pastrez masina. V-am intrebat cum e mai bine pentru mine in cazul in care nu-mi mai platesc ratele firma vine si ia masina si totodata daca nu mai depun bilantul la ORC ei vor incepe actiunea de lichidare a societatii. Care e procedura? Daca puteti sa-mi raspundeti detaliat care sunt pasii si ce ar trebui sa platesc eu.
Multumesc.
Buna ziua!
Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
Am un leasing pe firma si nu mai pot plati ratele. Firma e suspendata iar eu am platit ratele cu numerar la casierie, dar din pacate nu mai pot face eforturi sa o platesc.
Am citit contractul de leasing dar din cate am inteles nu scap de plata unor daune pe care mi le vor fixa ei.
Vreau sa va intreb daca nu mai depun bilantul, declaratii, si firma va fi lichidata de ONRC si Finante, care sunt costurile mele? Mentionez ca nu am active in firma decat aceasta masina si nici bani in cont.
Ce se va intampla in acest caz?
Este o varianta optima pentru mine?
Bineinteles ca asa vor lasa lucrurile la foamea de bani pe care o au, m-as mira sa mai schimbe ceva.
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Nu stiu ce sa mai fac cu firma asta . Ma vad nevoita sa platesc din salariu impozitul pe profitul pe care nu-l am. #-o
L-am injurat pe Pogea pentru impozitul forfetar, iar astia ne iau si mancarea de pe masa copiilor sa aiba ei salarii grase .
Rusine!X-(
Buna ziua !
Din noile prevederi legislative privind impozitul pe profit pentru anul 2010 am inteles ca vom plati suma declarata in 2009 in formularul 101 /4 x 3.5%( indicele de inflatie). Buunn.
Am urmatoarea situatie:
Firma suspendata in septembrie 2009: impozit declarat 789 ( 367 trimestru 2 si 422 trim 3 pana la suspendare).
Avand in vedere ca este suspendata in continuare, in anul 2010 va plati 789 : 4 x 3.5% sau nu va plati nimic?
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția data infiintarii unei firme
Multumesc frumos. Decembrie 2008.Deci platesc impozit forfetar.