avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Dumia

Activitate Dumia

Nu mi răspunde chiar nimeni?
Bursa!
Bună ziua! Am și eu o întrebare,va rog frumos! Se poate lua Bursa sociala pe doi copii,clasele 1 și 5, dacă pe numele soțului sunt trecute doua mașini mai vechi de 10 ani,și lucrează doar el pe cartea de munca este trecut salariu minimum pe economie? Și încă ceva pot face dosar pt Bursa de studiu, el terminând clasele 1-4 cu diploma de premiul 1 și fb, eu nu lucrez sunt casnica!
Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog frumos:Maine împlinesc ultima zi din preavizul de lichidare, nu este legal ca și mâine sa îmi facă lichidarea -plata restului de salariu,nu pe 10 ale lunii viitoare, când face la ceilalți angajați?
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!
Preaviz de lichidare! Buna seara! De curand mi-am depus cererea de demisie și în contractul de munca scrie ca trebuie sa stau în preaviz 20 de zile lucrătoare. Îmi este greu sa rămân atâtea zile deoarece angajatorul îmi creaza tensiune la locul de munca, ma insulta. În acest preaviz sunt nevoita sa îmi iau și zile din concediu de odihna 4 la număr, întrucât trebuie sa rezolv niște probleme în locul natal, s-a comportat urat, a urlat și m-a insultat ca am premeditat toate astea dinainte, deși nu este asa. Este legal sa îmi ceara sa vin după ce se încheie preavizul sa vin cele 4 zile de concediu pe care le iau în timpul preavizului! Va mulțumesc frumos pentru eventuale răspunsuri!
Bună seara! Lucrez intr-un depozit de medicamente, la sfârșitul lunii februarie fac un an pe cartea de munca.Imi doresc sa rămân însărcinată dar și sa beneficiez de indemnizația de creștere copil.Cum as putea reuși lucrul acesta, dacă la serviciu este nevoie de ridicat cutii stat în frig și alte lucruri care necesita forta contrar purtării unei sarcini?Va multimesc!
Bună ziua! Am lucrat 8 luni și mi am depus demisia pana sa ies din preaviz dac 9 luni lucrate, sunt însărcinată o luna, pot plăti undeva anume în continuare sa pot beneficia de indemnizație creștere copil?Multumesc!
Abia a aflat, are o luna
Sf de mai.nu a mai lucrat.
Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru o prietena, va rog!Cum / dacă poate sa beneficieze de indemnizatie creștere copil în condițiile în care lucrează de 8 luni și nu mai poate sa rămână la locul de munca, deoarece necesita efort fizic, ridicat în depozit! Multumesc!