avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Floricica eu

Activitate Floricica eu

Un credit bancar si un abina.ent la oringi neplatit mostenitorul este obligfat sa le mostenească?
Multumesc,,pana atunci o poate conduce?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Să faca succesiunea.

Viu si eu cu o problemă baiatul meu are masina pe numele lu tatăl lui acum 2 zile a decedat ,mai poate să o folosească si ce este de facut sa fie in regulă cu toate ?
Buna seara in urmă cu 15 ani am stat intrun camin de nefamilisti nefiind angajatii companiei am avut drept sa mergem in instantă pe motiv sa ne scoată garsoniera la vanzare ,procesele durand fff multi ani ,ca urmare am castigat procesul de vanzare cumparare dar intre timp noi am divortat copilu ramanand in casa cu fostul ,dar nefacand finalizarea vanzari din motive ca compania nu a vrut sa ne faca vanzare cumparare a trebuit sa mergem la executor si nu stiu ce a urmat Acum problema este ca fostul a murit si nu stiu ce ise cuvine la baiay si cum pot afla neavand nici o dovata ,document
Bună seara am o intrebare locuiesc cu concubinu meu de 11 ani ,casa fiind cotă parte ,de o buta de timp relatia eeee urâtă ,astă seară am avut neplăcerea si mia incuiat usa si a lasat cheia in usă pt a nu putea intra ,intrebarea mea ce este de facut ,?
Buna seara locuiesc cu concubinul intro reelație toxică ,peste 3 zile pleacă din tară la muncă mă tot amenință ca va veni alcineva sa locuiască in locul lui ce pot face in situatia asta ca nu este normal , casa fiind jumate jumate.
Buna seara locuiesc cu concubinul in casa unde suntem propietari cotă parte .Nu ne mai intqlegem si la intelegere spune sa imi dea bani partea mea in rate prin notar ,oare ,Oare există riscuri
Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ,locuieste in sectorul 6 a venit in vizita la parinti mei care loc in sectorul 4 unde si fratele meu este locatar (nefăcândusi mutatia la sotie) parcand masina in loc de parcare in fata blocului cu indicator corespunzator ,la sunat un locatar din bl.ca sa isi ia masina din locul parcat ,stiind ca este parcarea de resedinta a bl.iar el fiind locatar nu a mers sa o mute .Cand sa plece la sotie acasa sa trezit cu rotile blocate de catre autorități pe motiv ca e parcarea nustiu cui ... nefiind semnalizata cu plăcuța de parcare si din spusele organului ca nu sa modificat indicatorul de P .intrebarea mea este este posibil sa fi uitat cei de la drumuri si poduri sau cine se ocupă de indicatoare sa fi uitat sa il schimbe ,greu de crezut Ce este de facut pt.as fi convins ca e parcarea unui locatar ca mine.?
Vă multumesc.

Buna seara Fratele meu sta cu sotia in casa care ia fost mostenire de la soacra ,el are dreptul la mostenire ,tinand cont ca si el a invetit in apartament