avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate chirileanucoca

Activitate chirileanucoca

Multumesc,dar as vrea sa stiu cum se stabilesc daunele morale care ar trebui platite de firma de asigurari la care a fost facut RCA pt. ambulanta.
Multumesc!
Buna Seara!
As vrea sa stiu,daca ma poate ajuta cineva cum trebuie formulata cererea de despagubire catre firma de asigurari,la care era asigurata ambulanta care l-a omorat pe unchiul meu,ce suma trebuie sa cer( asigurarea are suma maxima de 3,5 mil euro pentru persoane)daca trebuie dechis un proces civil si in cat timp de la deces se fac toate demersurile. Va multumesc!
as vrea sa stiu cum e mai avantajos un contract de vanzare -cumparare sau un act de donatie pentru un apartament .Mentionez ca se face doar un transfer de proprietar intre doi frati,fara a se vande propriu zis. asd vrea sa stiu care sunt cele mai mici costuri.Va multumesc!
Răspuns la discuția Infiintare firma
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Infiintare firma
De fapt e vorba de ingrijiri la domiciliu..servicii sociale si medicale...alte activitati referitoare la sanatatea umana..masaj,activitati sportve etc...de asta m-am gandit la mai multe CAEN.
Vreau sa infiintez o firma de prestari servicii medico-sociale la domiciliu si as vrea sa stiu ce forma e mai avantajoasa. Voi avea nevoie de angajati ,pana in zece persoane.Cum ar trebui sa fie,platitoare sau nu de TVA.avantaje si dezavntaje,etc. De asemenea ,as vrea ca firma sa mai aiba inca cateva domenii de activitate..cate poate avea in mod obisnuit?
Multumesc mult!
Răspuns la discuția infiintare club sportiv
As mai vrea sa stiu daca un club poate fi constituit ca societate comerciala..
As vrea sa stiu care sunt pasii pentru infiintarea unui club sportiv si care sunt activitatile ce se pot desfasura pentru autofinantare. Multumesc!
Ce aiti scris dvs.aici am citit pe site-ul d-lui Tompea si e un conunicat al conducerii.As fi vrut sa vad textul acelui ordin ,continutul ,care nu apare nicaieri.Multumesc!
As vrea sa stiu daca a gasit cineva textul Ordinului 4294/10.06.2009 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării,care il recunoaste pe Tompea ca rector.
Care parte are dreptatae Niculescu sau Tompea???