avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate AlisR

Activitate AlisR

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule avocat
Vă mulțumesc pt interesul acordat chestiunii dar să știți că nu se întâmplă nimic din ce sfătuiți. Eu nu m am făcut f clara fapt pt care îmi cer scuze. Blocul este în Bragadiru, în Cartier Latin, o zonă care nu e deservita de poliție, dispensar, școală, un teritoriu al nimănui. Dezvoltatorul cunoaște perfect situația blocului. De fapt probabil că blocul găzduiește cativa asistați sociali și cazuri grave care nu sunt făcute publice. Individul de care vorbesc are evidente tulburări de personalitate, sunt Evaluator de tulburări de personalitate și am dreptul sa fac această afirmație despre el. Individul nu se pune problema că ar fi proprietar nedeclarat aici, de altfel v am scris deja că s a speriat după ce l am reclamat la Poliție și își caută să cumpere garsoniera altundeva.
Individul este ținut pe rațiuni cunoscute de dezvoltator și sau de politie aici în bloc, evidente rațiuni politice în spatele a tot ce se întâmplă aici.
Sper că de data asta am fost mai clară.
Concret înseamnă că la alegerile electorale pt primar am făcut parte din comisia electorală și am văzut clar că acest individ nu locuiește aici nici ca proprietar nici ca flotant.
Despre restul întrebărilor dvs legate de acest individ nu va pot da un răspuns pt că nu știu cine este cu adevărat, minte Poliția când echipajul vine pe aici și înșeală de cate ori se poate.
După ce i am făcut reclamație la Poliție, se interesa despre cum sa ia credit pt a cumpăra o garsonieră altundeva, blocul nostru nu are garsoniere.
Deci ce știți dvs despre acest individ știu și eu.
Concret înseamnă că la alegerile electorale pt primar am făcut parte din comisia electorală și am văzut clar că acest individ nu locuiește aici nici ca proprietar nici ca flotant.
Despre restul întrebărilor dvs legate de acest individ nu va pot da un răspuns pt că nu știu cine este cu adevărat, minte Poliția când echipajul vine pe aici și înșeală de cate ori se poate.

- Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc -
Buna ziua
Locuiesc ca proprietar într un bloc ridicat în 2015, cu 23 de apartamente. Blocul nu a avut niciodată Asociație de Proprietari. Cineva din bloc locuiește clandestin la adresa, nu este nici măcar flotant și se opune formării Asociației de bloc, controlând și influențând tot blocul. Am sediul firmei la adresa mea. Blocul nu poate avea serviciu de curățenie, este mereu mizer, iar tomberoanele destinate noua au fost luate de lângă bloc și duse undeva după barieră, la strada, unde sunt folosite de oricine practic. Blocul suferă la plata apei de restanțieri obișnuiți care acumulează mereu datorii, de ani de zile, și care au făcut blocul sa suporte tăierea apei pt toate apartamentele anul trecut, până la restituirea datoriilor. După restituire, același ap a reînceput acumularea datoriilor la apa. Locatarul clandestin care se opune înființării legale a Asociației a controlat blocul de la început și strânge bani în bloc pt plata gunoiului, nefiind mandatat pt așa ceva și nu știu cum poate avea contract cu servicii de gunoi daca nu are adresa aici.
Nu pot nici măcar sa vând ap, din cauza faptului că nu există Asociație cumpărătorii renunță.
Vreau sa dau in judecata situația care îmi aduce grave prejudicii funcționarii firmei. Ce demersuri exacte mă sfătuiți să aplic?
Mulțumesc
Buna ziua
Am depus o petie online către Poliția Galați, eu locuind în București. Am stabilit telefonic o dată a audierii, data la care să călătoresc la Galați. În săptămâna audierii am avut examen de masterat și o zi de spitalizare. Am cerut întârzierea audierii cu 2 zile. Comisarul mi a cerut acte personale care să dovedească examenul de masterat și spitalizarea, acte care sunt strict private. A motivat că cere acest lucru pt că are o perioada când poate organiza audierea și că dacă o întârzie are dreptul să mi ceara aceste acte justificative.
Mi se pare suspect. Are acest drept? Care e legea care prevede că am obligația să prezint aceste acte?
Mulțumesc.
Buna ziua
Asociația de proprietari refuză să îmi înapoieze fondul de rulment al ap pe care l am vândut în 2018. Am făcut cerere de restituire acum 2 săptămâni, am tot fost amânată ca să caute în arhivă... când m am prezentat fizic la sediul lor administratorul s a răzbunat si a zis că decât să mai caute în arhiva de fapt eu nu am dreptul la acești bani pt ca fondul meu de rulment s a prescris. Nu mi a prezentat nici o lege pe baza căreia ia această decizie. E corect ce susține?
Buna ziua.
Într un incident in care am fost atacată de 4 adulți pe care ii avertizasem ca am asupra mea spray cu piper, am descărcat sprayul in scop de autoapărare.
Incidentul s a soldat cu spitalizare si a lor, si a mea. Am plângere la poliție împotriva agresorilor, unde am depus si expertiza mea medico legală si filmul pe telefon care arată momentul în care ei s au repezit la bătaie împotriva mea si mi au talharit si telefonul, returnat apoi in prezenta poliției.
Poliția nu mi a dat nici un răspuns legat de anchetă dar m a amendat pe mine cu 1000 lei pt folosirea sprayului cu piper. Incidentul a avut loc in decembrie 2019.
Am 2 intrebari

1.Este legal ca am folosit spray cu piper (avertizat) in scop de autoprotectie, după cate stiu, deci este un abuz ca am fost amendata?
2. Nu am contestat amenda la timp pt ca a inceput pandemia. Dacă mi se pune poprire pt achitarea ei, o mai pot contesta atunci sau ce demers juridic imi ramane de facut?

Multumesc