avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate Mihail Croitoru

Activitate Mihail Croitoru

Răspuns la discuția Contract cu clauze abuzive
Va recomand sa mergeti la un avocat care sa va asiste pe durata negocierilor.
Da. Ca sa vindeti boxa va trebuie un extras CF, deci trebuie sa vorbiti cu un expert.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Exista mai multe variante, daca procesul nu a fost finalizat.
Eu as tinde sa cred ca este o revizuire in urma unui acord la nivelul proprietarului ( consiliul local) si nu se revizuieste in mod automat in raport cu indicii de inflatie sau alti factori.

preț de referință - prețul unui metru cub de masă lemnoasă pe picior care se recoltează din fondul forestier proprietate publică, stabilit anual cel târziu până la data de 30 octombrie a anului anterior anului de producție; acesta este un preț stabilit în condiții de piață, în funcție de specie sau grupa de specii, de gradul de accesibilitate, de sortiment și de natura produsului și se utilizează pentru calcul.
Răspuns la discuția Garantie de buna executie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca contractul inca este valabil si se executa, teoretic nu ar trebui sa vi se returneze garantia. Oricum daca acceptati sa o primiti nu cred vi se poate imputa vreo culpa si sa conduca la incetarea contractului. Trebuie verificat si contractul partilor.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca pretul preferential inseamna un pret derizoriu s-ar putea incerca o anulare a contractului raportat la acest aspect.
Daca sotia poate dovedi acele sume, ca fiind donatii, atunci nu se mai aplica prezumtia 50-50.
Puteti incerca sa sxhimbati sanctiunea primita. Va recomand sa apelati la un avocat, insa repede pentru ca exista un termen limita pana cand puteti ataca procesul-verbal.
Daca donati casa si el are acte doveditoare ca a contribuit la cheltuielile pentru edificarea casei nu schimba cu nimic situatia. Important este daca el poate sa faca o dovada ca a contribuit.