avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate popescuvirgil44

Activitate popescuvirgil44

Discuție instructor auto
As dori sa stiu daca un subofiter de politie de frontiera in activitate poate sa profeseze ca instructor auto sau profesor de legislatie rutiera. Bineinteles cu atestat,curs absolvit,etc! multumesc!
As dori sa stiu daca in situatia cand un cuplu necasatorit are doi copii gemeni iar mama primeste cei 85% din salariu pe o perioada de 2 ani,tatal poate beneficia de aceleasi drepturi pentru cel de al 2-lea copil? Cu alte cuvinte daca ambii parinti in aceasta situatie pot sa stea acasa fiecare beneficiind de cei 85%! Va multumesc si astept un raspuns la aceasta intrebare!
Răspuns la discuția o intrebare
nu a-ti atins subiectul, cu tot respectul!
In statutul politistului se face referire numai la absolventii Fac. de Politie din cadrul Academiei Al. I. Cuza, dar eu doresc sa stiu daca esti subofiter de politie si termini un master profesional in cadrul aceleiasi academii ti se da automat gradul de subinspector!
As dori ,daca se poate, un raspuns mai detaliat!
Va multumesc!
Discuție o intrebare
La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de subinspector?
Nu mi s-a dat un raspuns concret!
Buna ziua! Lucrez Politia de Frontiera incadrat ca agent si as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul pentru studii superioare. Sunt absolvent de Drept, specializarea Studii Juridice.Daca da care este baza legala?