avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Activitate 964857

Activitate 964857

Nu conteaza pe ce fel de nume purtat il aveti, ci de cand il aveti. De dinainte de casatorie? Sau din timpul casatoriei?
Daca e de dinainte de casatorie, e bun propriu si il puteti vinde.
Daca e din timpul casatoriei e nevoie de partaj si sa va revina apartamentul. Sau de acceptul fostului sot pentru vanzare.
Cel mai bine anunti Protectia copilului.
"Prietena" aia sta singura? Cu parintii? Prietena te va intretine?
Si da, parintii vor anunta politia care te va gasi. Complici lucrurile si faci mai rau.
Buna ziua.
S-au facut acuzatii calomnioase de catre o persoana, asupra altei persoane. Acuzatii care aduc prejudicii.
Ce se poate face? Pas cu pas, pe intelesul nestiutorilor, va rog.
Multumesc.
Exact! Daca s-a intamplat o infractiune, se cer imaginile. Dar se cer imaginile din ziua "X", poate si de la ora "YY" daca se stie. Ca erati in imagini in acel moment, e o intamplare.
De ce toti spun: "ni se cuvine"?
Parintii au muncit pentru bunurile lor. Toate cate le-au avut. Copiii nu au contribuit cu nimic. Din contra, au fost intretinuti de parinti. Hraniti, imbracati, adapostiti, purtati in scoli, mofturi, etc. De ce li s-ar cuveni ceva obligatoriu? Nu aveti ce recupera, pentru ca nu a fost al vostru, nu vi l-a furat nimeni.
"ea nu știa sa facă lucrurile astea"
Pe ce se bazeaza afirmatia? Nu spuneti ca o ingrijeati. Se intretinea singura.
A facut repede succesiunea. A stiut cum. A vandut un apartament pentru care trebuiau duse niste acte la notar. A stiut cum.
Ce inseamna "cum a fost plătit apartamentul"? Nu se mai plateste nimic cash. Dumneavoastra nu stiti asta.
Internarile la psihiatrie nu sunt numai pentru cei care nu mai sunt responsabili. Daca ar fi asa, toti betivii si toti drogatii ar fi decazuti din drepturi. L-a vandut fara stirea nimanui? Era bunul sau propriu, nu trebuia sa ceara voie la cineva.
Poate a vandut apartamentul (asa de repede) pentru ca se stia cu alta boala grava. Poate l-a vandut cu drept de uzufruct daca a continuat sa locuiasca acolo. Nu ati stiut nimic despre ea dar acum va grabiti sa-i luati presupusa mostenire. Ce mai stiti despre verisoara dumneavoastra in afara de faptul ca avea un apartament pe care il doriti?