avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Gaby92

Activitate Gaby92

Nu a făcut contract, deci eu iam dat pe jumate de luna iunie plus care e normal iulie dar fără contract

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Care este termenul de inceput al contractului de inchiriere? De atunci trebuie sa platiti chirie.

Bună seara
Mie mi sa cerut sa plătesc pe jumătate de luna chiria pe iunie este normal chiar dacă nu am gătit, nu sa spălat sau făcut decât renovări pana la sfârșitul luni iunie plus banii pe chiria următoare asta știu ca noi am început de pe 1 sa folosim apartamentul
Bună ziua
Daca mie mi sa terminat concediu de crestere a copilului pe 22. Decembrie, de ce îmi apare în baza de date la medicul de familie concediu de acomodare?
Bună ziua
Dacă tatal are luna tatălui o luna de concediu pt creșterea copilului și el vrea sa se întoarcă la munca poate beneficia de stimulent?
Bună ziua dacă tatăl își ia luna tatălui pe 23 decembrie mai ia al 13 Lea salar?
Bună seara o întrebare dacă copilul sa născut pe 22 ianuarie 2023, și eu am primit alocația pe 7 aprilie 2023 doar pe 2 luni, nu trebuia plătită și pe ianuarie?
Bună seara Pot sa stau la munca 6 ore și sa iau salariu minim?
Bună ziua!
Spuneți umpic și indemnizația pana can o iau?

Cornel Vasile a scris:

Da, se încadrează la minim o luna.

CCC pentru dvs se va termina la 22 ianuarie 2025.

Și indemnizația pana când o mai iau? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, se încadrează la minim o luna.

CCC pentru dvs se va termina la 22 ianuarie 2025.

Bună seara
Dacă fataă este născută pe 22 ianuarie 2023 soțul se încadrează într-o luna a tatălui.Pana când mai iau indemnizație?