avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate ContSters68307

Activitate ContSters68307


Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca schimbarea titulaturii interne a unei pozitii, care este intr-o limba straina, presupune intocmirea unui act aditional daca nu se modifica si denumirea functiei conform codului cor?

Multumesc,
Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca schimbarea titulaturii interne a unei pozitii, care este intr-o limba straina, presupune intocmirea unui act aditional daca nu se modifica si denumirea functiei conform codului cor?

Multumesc,
Intrebarea mea este daca nici macar fisa mea personala sau a fiului meu nu imi poate fi data personal? Datele mele si ale fiului meu sunt confidentiale fata de mine?

multumesc,
Buna ziua,

Am solicitat medicului de familie a fiului meu minor o copie dupa fisa lui medicala (avem asigurare privata de sanatate si asteptam acordul de efectuare a unei interventii intr-un spital privat) si a refuzat pe motiv ca e confidentiala.

Imi puteti spune temeiul legal al acestei afirmatii?
O va elibera direct asiguratorului daca acesta o solicita in scris.

Multumesc,
Discuție CIC tata
Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu lamurirea unor aspecte legate de CIC tata :

Este obligatia angajatorului sa urmareasca daca tatal-salariat solicita acordarea lunii de CIC & daca mama -salariata ia in calcul luna lui la solicitarea CIC ?
Tatal este obligat sa solicite acest CIC ? Ce se intampla daca nu solicita, este penalizat in vreun fel?

Multumesc,
Răspuns la discuția DETASARE STRAINATATE
Cei care inregistreaza in Revisal spun ca tehnic trebuie inregistrata suspendarea in baza detasarii, cum procedam in acest caz?

Multumesc,
Am inteles, dar angajatorul poate, dpdv legal, solicita inca o viza a unui medic pe un CM? Stiu ca exista companii in care se practica acest lucru, insa intrebarea mea este daca e legal?
Imi puteti spune va rog daca angajatorul este indreptatit sa solicite vizarea unui CM, emis de catre un specialist care are deja viza acestuia si a medicului de familie, unei clinici private colaboratoare? Cine vizeaza medicul specialist, generalist sau de medicina muncii? Se pot face astfel de solicitari oricand sau doar in cazul in care salariatul are mai mult de 2 CM-uri in ultimele 2 luni ?Daca da, aceasta presupune un control?Care este baza legala in care se poate solicita acest lucru?

Multumesc,
Răspuns la discuția Donatie minor
Va multumesc pentru raspuns.Unele institutii ale statului si unii notarii considera aceasta ca fiind interes de interese in acest caz de donatie.

Va multumesc,
Buna ziua,

In cazul in care sotul detine o societate in faliment recuperarea debitelor se poate extinde asupra veniturilor sotiei sau a bunurilor : un apartament dobandit inainte de casatorie insa ulterior casatoriei sotul a semnat (nu in calitate de co-debitor) un act aditional la contractul de credit imobiliar aferent acestuia.Mentionez ca sotul nu are venituri de o perioada de 4-5 ani, fiind coasiguratul sotiei.

Multumesc,