avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Activitate izambelina

Activitate izambelina

Acum 2 luni am fost angajata prin somerie (am beneficiat de ajutor de somerie 8 luni iar in ultima luna m-am angajat) dar din cauza unor neintelegeri cu patronul doresc sami dau demisia. Exista vreo lege care obliga angajatorul sa ma tina min 6 luni angajata ptr ca el a beneficiat de unele avantaje din partea statului ca a angajat un somer?
In iulie fetita mea implineste 2 ani si as dori ca din toamna(septembrie) sa o duc la cresa. Am fost sa ma interesez la cresa in luna martie dar mi s-a spus ca nu mai sunt locuri ca inscrierile sau facut de anul trecut. legal cand se incep inscrierile?
acum 5 ani am cumparat un teren cu casa in rosu construita pe el de la bunicii mei. S-a facut contract de vanzare cumparare cdrept de uzufruct ptr bunici legal la notar. dupa moartea bunicului, bunica cu o matusa au inceput sa ma dea in judecata Prima data au spus ca am falsificat semnaturile dar am castigat procesul. Pe urma a spus ca la notar nu i sa explicat bine si ca nu acel pamant dorea sal vanda. Am castigat si acel proces. PE urma au spus ca casa a construito matusa si ca bunicii nu aveau voie so vanda. Am castigat si acest proces. Acuma mau dat in judecata ca sa demonstrez ca de unde am avut eu bani cand am platit pamantul.
intrebarea mea este de cate ori ma mai pot da in tribunal legat de acest contract? mentionez ca ne judecam de 4 ani
Firma la care am lucrat inainte de a intra in maternitate si-a intrerupt activitatea, mai exact restaurantul nu mai functioneaza patronii fiind plecati in strainatate.La incheerea perioadei de maternitate ce trebuie sa fac?(doresc sa ma angajez)