avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Din ce data se fac inscrierile la cresele pt copii?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Din ce data se fac inscrierile la cresele pt copii?

In iulie fetita mea implineste 2 ani si as dori ca din toamna(septembrie) sa o duc la cresa. Am fost sa ma interesez la cresa in luna martie dar mi s-a spus ca nu mai sunt locuri ca inscrierile sau facut de anul trecut. legal cand se incep inscrierile?
Potrivit Legii nr. 263/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea creselor, inscrierea copiilor la cresa se face pe tot parcursul anului, cu exceptia perioadei de vacanta, in functie de numarul de locuri, pe grupe de copii.
Pentru asigurarea de servicii de calitate nu se inscriu la cresa mai multi copii decat numarul aprobat prin actul de infiintare si pentru care a fost acordata acreditarea. Copilul va putea fi inscris la cresa doar pana la varsta de 3 ani
Apreciez ca trebuie sa cautati o alta cresa, intrucat este foarte posibil ca cea la care ati apelat sa aiba deja toate locurile completate.
Exista si crese de stat dar si crese particulare.

Mult succes!
cred ca trebuie sa gasiti o cresa pentru copil cat se poate de repede....;) foarte multi copii raman "pe dreumuri"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere gradinita program prelungit Iulianaz Iulianaz Sa incep: Copilul meu este nascut in luna noiembrie 2009. Pana in anul scolar 2013-2014 a frecventat grupele mica si mare la cresa. In luna mai am depus o ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar cresa pentru ca mama e in ccc arni83 arni83 Buna ziua, am o nelamurire, exista un termen maxim legal cu cat timp inainte de a termina mama Concediu Crestere Copil am voie sa dau copilul la cresa? Am vrut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. ... Smooth Operator Smooth Operator Buna Ziua, Ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. Avem copilul inscris la cresa de stat. In momentul de fata mama nu lucreaza, concediu ... (vezi toată discuția)