avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate cristina muntean

Activitate cristina muntean

Răspuns la discuția Salariu functionari publici 2019
Cum se va pune in practica? Trebuie iar emisa hotarare de consiliu local?
Buna seara.Intr-o intersectie dirijată prin indicatoare are importanta categoria drumului , național sau judetean ? Politistul spune ca da. Îmi cer scuze.Am introdus in sectiunea gresită.
Un punct de vedere a fost transmis de catre minister Autoritatii Electorale Permanente. Punctul de vedere al AEP este postat si in Registrul electoral la sectiunea Info. La noi din pacate nu se acorda pana nu apare o prevedere clara.
Răspuns la discuția spor AEP functionari publici
Clasele de salarizare au disparut. Cum se acorda? Sa pot si eu justifica
Răspuns la discuția Legea salarizarii nr.153/2017
Dar in cazul membrilor echipei de implementare al unui proiect finantat din fonduri europene cum se procedeaza? Pentru ca nici in ghidul de finantare si nici in contractul de finantare nu se mentioneaza nimic de echipa de implementare. In lege scrie ca salarizarea se va face din cheltuielile eligibile ale proiectului. Dar daca in contractul de finantare nu este nici un art. in legatura cu echipa cum e de facut?
Buna ziua. Avand in vedere ca au disparut clasele de salarizare cum se calculeaza sporul pentru registrul electoral ? Erau 5 clase succesive. In actuala lege nu am gasit nimic. Dispar cu totul? Totusi articolul respectiv nu e abrogat.
Cum se calculeaza sporul pentru Registrul electoral? Se acordau 5 clase. Acum ca au disparut clasele care e modalitatea de calcul? Se ia in considerare faptul ca o clasa reprezenta 2.5% sau dispare cu totul?
Răspuns la discuția Legea salarizarii nr.153/2017
In cazul persoanelor responsabile cu Registrul electoral, cele 5 clase de salarizare ce se acordau in acest caz cum se calculeaza?
Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de consiliul local. Care este baza de la care se va porni ? Ii rog pe cei din administratia publica locala sa isi spuna parerea. Tind sa cred ca se va crea un haos in primarii.
Răspuns la discuția Intrebare legea 339/2007
Daca este in vigoare dar nu sunt norme, cum se face? Se doreste numirea unei echipe de implementare a unui proiect finantat din fonduri ue. In baza art.34 din L284/2010 persoanele nominalizate in echipa unui proiect finantat din fonduri ue beneficiaza de o crestere cu pana la 25 de clase de salarizare proportional cu timpul lucrat. ma gandesc sa avem o justificare cat de cat, de asta am intrebat de legea respectiva.