Bună ziua
am un SRL cu activitate transport marfă ,și intermedieri adică casa de expediții
țin să precizez ca,pe casa de expediție nu mai desfășor activitate
întrebarea e trebuie să închid/radiez de la camera de comerț această activitate? Și să rămân doar cu activitatea pe care o desfășor?
am uitat să menționez ca am un copil mă ajută să ies mai devreme la pensie,și cat este momentan cuantumul pensiei pentru un stagiu de cotizare de 19
mulțumesc
OK acum mi-am dat seama pt cei născuți în martie 1966 vârsta de pensionare e de 62ani și 11 luni
ați precizat corect 62 ani plus 11 luni este exact 2029 luna februarie
mulțumesc pt răspuns
bună ziua
după calculul meu în 2026 împlinesc vârsta de 60 ani
dacă se ese la pensie la vârsta de 62 și ceva luni atunci nu ar trebui să ies la pensie în 2028 atunci când împlinesc 62 de ani? nu am înțeles clar
Bună seara
vă rog să-mi spuneți când pot ieși la pensie pentru limita de vârstă, menționez ca sunt femeie născută în 25-03-1966 și am stagiu de cotizare de circa 19 ani
mulțumesc
bună ziua
vă rog ajutați-mă cu un răspuns
se poate înfia o persoană care atrecut de vârsta de 18 ani?acum acea persoană are aproape 40 de ani,și este fiica mea și aș vrea să știu dacă soțul meu cu care sunt căsătorită poate să o înfieze,și în ce condiții.
mulțumesc
Bună ziua
sunt căsătorită și nu am copii cu soțul meu doar un copil din altă căsătorie
tot ce deținem a fost muncit împreună care e cea mai bună modalitate de a rămâne tot copilului meu ținând cont ca și soțul meu nu dorește să împartă munca sa cu rudele sale
menționez ca vrem să trecem cumva bunurile copilului meu
Mulțumesc
Bună ziua
locuiesc într-un ap cu 2 balcoane ,iar de la vecina de deasupra mea de fiecare dată când plouă se infiltrează apa prin rosturile neastupate de la geamurile termopan la unul din balcoane și curge prin tavan în balcon la mine al 2 -le-a balcon nu îl are închis și toată apa de ploaie care se strânge la ea în balcon la fel s-a infiltrat în tavan la mine si curge inclusiv înăuntru în sufragerie formând o gaură prin care curge ca la robinet
i-am zis în nenumărate rânduri să repare și-mi zice ca nu are vreo obligație de a repara problema la balcoane, ca sunt la exterior
vă rog ajutați-mă . ce pot face legal să rezolv această problemă