Bună ziua!La concediul de risc maternal care este formula de calcul a indemnizației?cum se calculează zilele plătite dacă eu am pe concediu 27 de zile se scad zilele nelucrătoare sau se plătesc toate 27 de zile?salariul brut nu este același în fiecare lună sau se calculează în fiecare luna în funcție de câte zile lucrate ai?
Bună ziua!sunt insarcinata iar acum o săptămână am adus angajatorului scrisoare medicala cu reducerea programului de lucru la 6 ore ,fără efort fizic etc iar azi am fost anunțată pe neașteptate ca voi fi mutata de pe postul pe care sunt(vânzătoare magazin poarta fermei) pe un post unde e vorba de efort fizic(la grajduri îngrijitor animale) și angajatorul ma cam obliga sa intru in concediu de risc maternal ceea ce eu nu vreau .ce pot face în aceasta situație?e legal ce face angajatorul?în plus nu a respectat nici scrisoarea medicala cu reducerea programului la 6 ore
Bună ziua!fostul angajator nu vrea sa îmi elibereze adeverinta pt stagiul de cotizare în format pdf pe mail .ce aș putea să fac?el ține sa ma duc personal dar din motive medicale nu ma pot deplasa iar el nu vrea sa îmi elibereze adv pe mail.are acest drept?