avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Badger

Activitate Badger

O lamurire va rog

In cazul in care un SRL are sediul social intr-un apartament cu 2 camere, mai este posibil sa isi mai faca sediu social una sau doua PFA, daca da trebuie vre-o procedura speciala sau se inregistrea pur si simplu cu acordul proprietarului?

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Contract chirie
Am inteles corect ?

Multumesc
Răspuns la discuția Contract chirie
Sa inteleg ca nu am obligatia anuala de a depune declaratia 220 daca am declarat contractul pe o perioada mai mare de 1 an si am depus un 220 la inregistrarea contractului ? Mentionez ca in declaratia 220/2011 am trecut perioada de 2 ani a contractului dar la venituri anticipate am trecut doar veniturile aferente anului 2011

Multumesc mult
Discuție Contract chirie
In conditia in care am incheiat un ctr. de inchiriere inregistrat la ANAF pe o durata de 2 ani (sa zicem 15.06.2011-15.06.2013) iar la inregistrare am depus decl. 220, trebuie si anul acesta (2012) sa depun aceasta declaratie sau aceasta este implicita conf contractului?

Multumesc
Răspuns la discuția Link MFINANTE
La RECOM sunt putine informatii, ma intereseaza la Mfinante, linkul oferit de dna Simona Prica ar fi ok [ link extern ] ?
PROBLEMA e ca si acolo da eroare la introducerea CUI-lui...

Mai stie cineva ceva variante?


Multumesc anticipat
Discuție Link MFINANTE
Pana acum 2-3 saptamani pentru vizualizarea situatiilor firmelor din romania foloseam linkul: [ link extern ]
Din pacate acum nu mai functioneaza, are cineva noua adresa sau o alternativa ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Depunere dosar pensie
Am inteles ca in fiecare an urca varsta de pensionarecu cate 3 luni si in prezent grupa a 2-a se scade din 60 de ani deci la anul ar trebui scazut din (60 de ani +3 luni) si tot asa cu cate 3 luni pe an, ceea ce imi pare ok (e posibil sa fi inteles eu gresit, am convingerea ca calculul corect e cel facut de dvs), temerea mea majora era ca de la anul confom noii legi a pensiei sa nu se scada gr a 2-a direct din 63 de ani pe motivul ca in prezent se scade din 60 care conform normativelor in vigoare este varsta la care se va ajunge deabea in 2015 m-am speriat ca tot pe acest principiu acum se va scadea grupa direct din 63 fara sa mai urce gradual.

Va multumesc pt amabilitate
Răspuns la discuția Depunere dosar pensie
Deci cei 5 ani si 6 luni nu se vor scada din 63 ci din 60 si 8 luni, imi era frica ca daca pana acum se scadea din 60 (desi deabea in 2015 se ajungea la 60) de acuma poate se va scadea direct din 63, dar din ce am inteles de la dvs se va scadea din 60 + 3 luni pe an incepand din ianuarie 2011

Multumesc pt lamuriri
Răspuns la discuția Depunere dosar pensie
20.02.1957, cu o vebhime de de 24 ani 6 luni in grupa a 2-a, iar in grupa a 3-a o vechime de 9 ani.
Va multumesc
Buna ziua,

Cu cat timp inainte de ajungerea efectiva la pensie se paote depune dosaru la CNAPS ?

Deasemenea daca trebuie sa ies in 3 luni la pensie de varsta pt ca mi se vor scadea 6 ani datorita grupei de munca (gr a 2-a), pana in prezent acesti 6 ani se scadeau din 60 de ani din ianurie 2011 se vor scadea din 63 sau din 60 de ani si cateva luni, varsta de pensionare va sari cu 3 ani in cazul meu sau doar cu cativa luni ca la cei care nu au grupa de munca?

Va multumesc