avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate mefistos

Activitate mefistos

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Subiecte facute pe genunchi de avocatei care au dat copy paste din coduri.Cei care va simtiti prejudiciati va ramane calea instantelor, ca tot vreti sa deveniti avocati:).Umpleti-i de dosare in instanta sa nu le mai stie numarul pana vor invata sa faca subiecte normale si sa organizeze un concurs corect.
Buna ziua,
Am infiintat o firma mai exact un SRL si am ridicat actele de la ONRC.Nu stiu care sunt pasii care trebuie parcursi in relatia cu ANAF.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Trebuie sa ma duc la ANAF sa ma ia in evidenta? Mentionez ca am completat o cerere tipizata la infiintarea firmei care o incadra in categoria microintreprinderilor.
2. Am inteles ca trimestrial trebuie edpusa o cerere la ANAF, este cumva vorba de declaratia 100?
Va multumesc.
Discuție Calcul comision
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca un comision se calculeaza din pretul cu TVA sau din pretul fara TVA. Mentionez ca ambele firme sunt platitoare de TVA si din cate am inteles la comision se aplica TVA.

Va multumesc.
Răspuns la discuția Firma noua
Se poate la infinntarea firmei sa se opteze pentru platititor de TVA? Ce formulare trebuie completate?

Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Firma noua
Daca infiintez un SRL neplatitor de TVA, persoanele juridice (firmele) cu care voi desfasura activitati comerciale vor putea sa isi deduca TVA-ul?
Discuție Firma noua
Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca da, este necesar completarea formularului D098 sau 10?

Va multumesc.

Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA?
Buna ziua, ma puteti ajuta cu grilele din anii 2011, 2012 pentru examentul organizat de UNPIR? Adresa mea de email este cerbu1303@gmail.com.Va multumesc
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Care-i faza cu limba straina? De ce i-ar trebui unui judecator limba straina ca doar sentinta o da in romana iar la solutionarea cauzei se poate apela la un expert traducator? Aquis-ul comunitar e tradus si el.
Acum sper sa nu fie o limba exotica:)

Eu zic sa imprumutam putin din stilul Sandrei Brown ca o sa avem nevoie la eseurile pe care ni le pregateste reformatul CSM:) nu de alta dar banalele sentinte erau plicticoase avem nevoie de sentinte politiste,thrillere,dragoste.

Acum serios propuneriile alea sunt de toata jena.
Buna ziua,
Exista cumva o prevedere care se refera la posibilitatea stabilirii unor membrii de rezerva pentru comisiile de evaluare?