avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate loredana1973

Activitate loredana1973

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
Am absolvit cursul de manager proiect cu studii superioare.
1. As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei societati, de consultanta si managementul afacerii.
2. Ca sa pot face proiecte pentru cei care doresc sa acceseze fonduri europene imi mai trebuie ceva atestari, autorizari ( ISO)?
3. Din experienta dv. ce personal ar fi bine sa am in echipa pentru a putea realiza aceste proiecte ca firma sa fie rentabila?
Va multumesc!
Momentan nu-mi permit o consultanta platita sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute.
Buna ziua.
Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic. Master:Ingineria si Managementul Afacerii;Master:Contabilitate Expertiza si Audit.
Cursuri de Manager proiect si Evaluator Imobiliar.
Doresc sa-mi infiintez,o Intreprindere Individuala,cu obiect de activitate principal:consultanta in management si afaceri.Unde pot afla daca o sa am drept de semnatura,pentru:studii de fezabilitate,studii de oportunitate,management calitate mediu.............
Sau mai exact cine imi va spune ce lucrari voi avea dreptul sa le semnez .
Va multumesc ca existati,imi sunte-ti de mare ajutor.
O zi buna,va doresc!
Răspuns la discuția Pot deveni consultant?
Multumesc,foarte mult,pentru raspuns.Ca intreprindere individuala,nu as putea functiona,sau nu ar fi indicat in cazul meu?Poate imi puteti spune si de ce.
Va multumesc!
Buna ziua.Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic,am absolvit Masteratul:Ingineria si Managementul Afacerii.Credeti ca pot devenii consultant in management si afaceri.Unde trebuie sa ma autorizez?Chiar nu stiu ce ar trebui sa fac.Poate este cineva care ma poate indruma.As vrea sa pot lucra pe cont propriu.Ce ma sfatuiti?
Va multumesc.O zi buna in continuare!
Buna ziua,va rog sa ma ajutati,vreau sa infiintez o firma de consultanta in management sau prestarii servicii #-o.Ce ma sfatuiti?
Lucrarile pe care doresc sa la fac sunt:consultanta infiintare societati;managenent;contabilitate;implementare audit calitate-mediu;studii de fezabilitate;protectia muncii,resurse umane;evaluarea proprietatilor imobiliare.
Eu am specializare:ing economica in domeniul mecanic;
masterat:ingineria si managementul afacerii;
masterat:contabilitate expertiza si audit
curs :evaluator proprietati imobiliare
A doua intrebare la care va rog sa ma luminati este ce angajati trebuie sa am pentru a putea efectua lucrarile mai sus mentionate.Aceste lucrari eu stiu sa le efectuez dar nu am drept de semnatura pentru ele,din cate stiu eu.
Va multumesc.
Da,aveti dreptate,dar as avea mai multe sanse,daca deschid un proces pentru fals in acte,atunci nu ar fi anulat testamentul?Noi doar ce am aflat ca acest testament este fals.
Loredena
.
Se pot face actele de succesiune,daca ea nu este de gasit?Cum se procedeaza?
Buna ziua.
Am o mare problema.
Bunica din partea tatalui meu a detinut un imobil in proprietate.
Bunica avea 2 mostenitori,tatal meu si o sora.
La moartea bunicii,tatalui meu i s-a spus ca bunica,a facut testement unei nepoate pe acel imobil.
Acum dupa 35 de ani am aflat ca,nepoata are un testament de la bunica pe care la facut cand bunica era muribunda (bunica era dactilografa,stia sa scrie,dar la semnatura din actul testamentar a pus degetul),pus la cale de sora tatalui meu.
Credeti ca dupa 35 de ani am putea revendica mostenirea?
Avem vreo sansa?
Va multumesc.Loredana

Buna ziua.Va rog,sa ma ajutati.
Nu stiu ce acte sunt necesare pentru dezbatea,succesiunii.Unde trebuie sa ma adresez,ce trebuie sa solicit.#-o
Trebuie sa avem cadastru,intabulare,pentru bunurile imobile si terenuri agricole?
De la decesul tatalui meu a trecut un an,am o sora din partea tatalui (dintr-o casatorie anterioara) de care nu stiu nimic de peste 5 ani.Nu stiu cum sa dau de ea,sa putem face actele de succesiune.:stunned:
Va multumesc,pentru indrumare!
Loredana
Răspuns la discuția CIM partial
Draga mea,schimba-ti meseria,(27.01-28.02) inseamna perioada determinata o luna,ianuarie a avut 31 de zile.Contractele de munca pe perioada determinata,in momentul in care a expirat perioada din contract,angajatorul si angajatul nu mai au nici o obligatie unul fata de celalalt,daca,nu se prelungeste cu un alt contract,cea ce se numeste ca inceteaza de drept.
In cazul prezentat de tine angajatului i-ai platit cu 2 zile mai putin.Din cauza voastra celor care nu stiti legea,platesc multi angajati (deoarece la pensie se tine cont de continuitatea in munca) si o zi conteaza.Nu toti angajatii cunosc legislatia in vigoare,pentru ca nu este treaba lor sa cunoasca legea,pentru asta sunteti voi platite.