avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate trueblack

Activitate trueblack

Societatea este in Germania.
Buna ziua ,

Am nevoie de sfat de specialist. Am incheiat un contract pe o perioada de 6 luni in Germania dar sunt in concediu de cresterea copilului. Nu mi se mai acorda concediul?
Buna ziua,

As dori sa stiu daca Asociatia de Proprietari trebuie sa aloce bani din fondul de rulment pentru a se construi o parte din sarpanta blocului.Este un vecin care solicita acesti bani.Va multumesc.
Buna ziua,

Unde este reglementa termenul de incetare a raportului de munca intre angajator si angajat in sensul ca angajatul poate sa mai lucreze in unitate pana la aparitia deciziei de pensionare.Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Sotia mea este in concediu de cresterea copilului.As dori sa trec eu pentru ca am venitul mai mare.Cum se procedeaza si cum imi este calculata indemnizatia la un venit net de aprox 1900 ron lunar.Va multumesc anticipat.
Discuție legea 61/1991
M-am mutat de aproximativ 2 luni intr-un apartament al verisoarei mele.De cand m-am mutat vecinul de deasupra(cand este acasa) face tot felulde zgomote ciudate prin casa:tranteste diverse obiecte dure pe gresie,taraste obiecte de mobilier pe gresie etc.Au si doi copii care completeaza meniul.Am sunat la Politie de 6 ori in decurs de o luna si jumatate si cei care au venit sa constate au spus ca nu-i pot da amenda.Am facut sesizare la Politie,am fost chemat sa dau o declaratie,dupa care la cateva zile am fost chemat din nou pt a discuta si cu vecinul venit sa faca si el o reclamatie.Din discutiile purtate impreuna cu agentul de Proximamitate am dedus ca nu e dispus sa aplice Legea si am fost indrumat sa-l dau in judecata.Zgomotele au continuat,m-am inarmat cu calm si m-am dus la usa vecinului cerandu-i sa inceteze la care el m-a in jurat si mi-a trantit usa.Ce trebuie sa fac?De ce nu se aplica prvederile Legii61/1991?Va multumesc anticipat.
Discuție vecin galagios
Buna seara,
Am un vecin de deasupra mea care de aproximativ o luna face zgomot si galagie in fiecare zi.I-am spus ca zgomotul e prea mare (intre timp am fost si inundat de el)iar el mi-a spus ca nu-l intereseaza si ca pot sa merg la politie daca nu-mi convine.Am sunat de doua ori la politie,au venit s-au linistit pe moment dupa care au luat-o de la capat.Spuneti-mi ce trebuie sa fac chiar daca ar fi sa-i dau in judecata.
Răspuns la discuția sicane
Nu se poate discuta nimic asta e problema.
Discuție sicane
Buna ziua,

O colega de serviciu(lucram intr-o intitutie de stat) sta f bine cu seful drept pentru care isi permite sa jigneasca si sa ameninte voalat diverse persoane din institutie.Atitudinea ii este caracteristica de baza deci nu poate fi corectata prin discutii principiale.Eu as dori sa stiu cum trebuie procedat din punct de vedere juridic pentru a avea parte de un tratament normal. Va multumesc.
Am un frate vitreg dupa tata.A fost conceput cu o alta femeie in perioada in care tata era inca casatorit cu mama.Ulterior au divortat.Fratele poate sa ma mosteneasca in eventualitatea unui deces?Va multumesc.