avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate lavy80

Activitate lavy80

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca neinregistrarea in cartea de munca a studiilor ( ex.diploma de facultate ) ma afecteaza in vreun fel .
Cu multumiri ,
Va multumesc !

Pentru angajator vad ca s-a simplificat procedura insa pentru angajati a devenit mai complicata .Daca ar fi fost mai usor de aflat ,ma gandesc ca multi ar fi evitat situatiile gen "munca la negru "

Un alt aspect este ca daca soliciti documente ,cei de la HR asa de mult comenteaza si in plus o iau si ca forma de neincredere ....

Oricum, va multumesc pentru raspunsuri :)
Credeti ca obtin raspuns B-)?Eu am sa incerc sa verific si asa .Multumesc!
Buna ziua ,

As dori sa stiu cum pot verifica daca contractul de munca a fost inregistrat la ITM .Mi s-a dat un exemplar fara niciun nr de inregistrare ,.Mentionez ca munca o voi incepe zilele urmatoare .
Va multumesc
Răspuns la discuția Legalizare diploma de licenta
Buna ziua ,

Va multumesc pentru raspunsul oferit si va doresc o zi placuta !
Răspuns la discuția Legalizare diploma de licenta
studiile au fost facute in Italia,sa inteleg ca trebuie legalizata ?
Buna ziua ,
As dori sa stiu daca pentru o persoana care a studiat afara si a revenit in tara in vederea angajarii este necesar ca diploma de licenta sa fie tradusa si legalizata ?
Va multumesc
Discuție Ajutor de somaj
Buna ziua ,

As dori sa stiu daca o persoana care a trait in alta tara timp de 10 ani ar putea beneficia de ajutor de somaj aici in Romania deoarece s-a intors in tara definitiv. .Care ar fi conditiile ce trebuie indeplinite ?.Va multumesc
Doresc sa contest aceasta comunicare , (nu este un pv) , mai ales ca se stie ca masuratorile radarelor au o marja de eroare de pana la 5 km /h .Din 21.05.2011 cand s-a intamplat nu pot spune ca am convingerea ca a fost sau nu asa .In plus nu mi se pare normal ca numai la solicitarea instantei se arata aceea fotografie....Un alt aspect este data la care a fost intocmita 22.07.2011 si primita 19.08.2011.Din ce am citit trebuia in termen de 30 de zile de la constatare ( poate gresesc ).In concluzie daca contest acest fapt m-ar ajuta sa-mi spuneti cum ar trebui procedat.
Buna ziua ,

Astazi, 19.08.2011 am primit prin posta o comunicare datata cu 22.07.2011 prin care am fost informat ca in data de 21.05.2011 am depasit viteza legala in localitate , circuland cu 92 km/h.As dori sa stiu cum se procedeaza in acest caz .

Va multumesc