avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate cili1959

Activitate cili1959

Discuție spor vechime
Buna dimineata. Am o rugaminte la dumneavoastra sa ma lamuriti daca perioadele in care s-a beneficiat de somaj (conform legii 1/1991) se iau in considerare la stabilirea vechimii unui salariat, in vederea stabilirii transei de vechime. salariatul lucreaza in sanatate. Va multumesc.
.
am urmatoarea problema. In urma concursului organizat pentru ocuparea postului de chimist vacant in cadrul laboratorului de analize medicale, candidatii nu au obtinut la proba scrisa punctajul necesar (60 puncte), deci au fost declarati respinsi. Intrebarea este daca in baza aceluiasi anunut ,publicat in viata medicala se mai poate tine un al doilea concurs fara a mai parcurge toate etapele pentru organizarea concursului conform OMSF 698/2001-privind angajarea personalului medical cu studii superioare.Mai trebuie facute demersuri pentru deblocare la administratia locala sau se considera deblocat si putem organiza concursul . Va multumesc frumos
Discuție chimist
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Un absolvent al facultatii de Tehnologia Petrolului si Petrochimie din cadrul Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti, poate participa la concurs pentru ocuparea unui post de chimist, intr-un laborator de analize medicale,dintr-un spital? Multumesc!
Buna ziua . Intrebarea mea esta daca poate concura pe un post de chimist specialist un candidat care are specializarea ,,biochimie tehnologica ".Postul de chimist specialist se afla in laborator de analize medicale . multumesc frumos pentru amabilitatea da a -mi da solutii .
va multumesc pentru raspunsunsuri.Mai am o nelamurire fiind personal bugetar (domeniu sanitar), incheierea unui nou contract de munca presupune organizarea un nou concurs pentru ocuparea postului resp
buna ziua. Am urmatoarea situatie: un contract individual de munca pe perioada determinata incheiat in data de 11.06.2009, a fost prelungit cu 2 acte aditionale. Intrebarea mea este daca mai poate fi prelungit cu inca un (1) act aditional pana la 36 de luni. Va multumesc frumos pentru ajutor.
Buna ziua. Va rog sa mi dati un sfat .Se poate angaja o firma privata pentru realizarea de analize medicale, in cadrul laboratorului de analize medicale al spitalului public? Multumescfrumos.
Buna ziua. Am urmatoarea situatie. O angajata pe perioada terminata in baza vechiului cod al muncii arfi putut lucra pana la data de 11.06.2011.(se faceau 2 4 de luni). Angajata titulara pe post incepe munca in luna septembrie 2011.problema este urmatoarea, cea care este angajata pe perioada determinata poate lucra pe post , fara sa-i i se mai prelungeasca actul aditional de la data de 11.06.2011 pana in luna septembrie tinand cont ca s-a prelungit durata la 36 de luni.
In actul aditional este stipulat astfel. ...........pana la venirea titularei pe post dar nu mai tarziu de 11.06.2011(expirau cele 24 luni).
multumesc frumos o sa merg acolo personal .
Din normele de aplicare a Legii 346/2002 republicata am inteles ca recuperarea se face de la casa de pensii din zona unde se afla angajatorul., dar nu stiu ce ar trebui sa depun la ei pentru recuperarea sumelor care au reprezentat indemnizatiile de concedii medicale( cod indemnizatie 04).Eu am depus declaratiile aferente lunilor si exemplarul roz de la concedii medicale .Precizez acestea le-am depus la Casa de Pensii .Concediile medicale cu cod indemnizatie 04 se depun la casa de pensii.