Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Chiar nimeni nu ma poate ajuta????Nu i nimeni pe situl asta care sa aiba experienta si sa mi raspunda si mie???? Se mai cheama si ,,avocatnet,, dar nici un avocat nu stie sa raspunda la problema mea.
Bună ziua.
Pentru montajul unui sistem de camere de supraveghere într-o scară de bloc, pe lângă toate demersurile, trebuie semnăturile de la toți locatarii din Asociația de Proprietari, trebuie majoritate sau două treimi?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Sunt intr-o mare dilema in legatura cu noua legislatie privind prelucrearea datelor cu caracter personal.
Pentru incheierea unor contracte de intermediere (doar intre prestator si beneficiar iar prestatorul fiind societate comerciala), societatea este obligata sa desemneze un responsabil cu protectia datelor sau este de ajuns ca beneficiarul sa ofere consimtamantul.
Am fost sfatuit sa adaug in subsolul paginii "Datele personale din acest contract,în conformitate cu prevederile legii 677, sunt folosite doar in scopul intermedierii" , dar
Legea 677/2001 a fost abrogata prin legea 129/2018 .
Cat vreme e in contract de prestari servicii (chiar și verbal) intre tine și persoana care face curat - înregistrarea e făcută in context de business așa ca GDPR se aplica. Dacă o înregistrai pe soție in casa era “domestic” după cum amintesc colegii mai sus.