avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate liviu2005

Activitate liviu2005

Răspuns la discuția Ordinul 513/30.04.2015
da ,sunt intr-un caz similar
Conform ordinului 513/30.04.2015 , firmele trebuie sa mentioneze in notificare data deschiderii documentului si numarul de pagini, in baza numerotarii acestora.Daca in notificarea am scris ''Registrul a fost deschis la data de 07.05.2015 si contine un numar de 100 file, numerotat de la 1 la 100'' .
este gresit ?
in caz afirmativ cum sa procedez?
in numele contribuabilului s-a efectuat o plata de functionarul care gestioneaza executarea silita , este corect, si cum se poate face corectarea ei?

contribuabilul este executat de finante, pentru neplata in termen , fuctionarul public care se ocupa de executatea silita a facu o plata in numele contribuabilului, cum poate fi solicitatta corectarea acestei plati?
Răspuns la discuția Contract de imprumut
liviu2005 a scris:

Va rog sa imi spuneti daca un functionar public poate imprumuta o societatea in care nu are calitatea de asociat sau angajat , in baza unui contract de imprumut fara dobanda?



un functionar public poate imprumuta o societatea in care nu are calitatea de asociat sau angajat , in baza unui contract de imprumut fara dobanda?
Va rog sa imi spuneti daca un functionar public poate imprumuta o societatea in care nu are calitatea de asociat sau angajat , in baza unui contract de imprumut fara dobanda?
la trezoreria statului s-a efectuat in numele firmei mele o suma de 5 lei majorari de tva in cont distinct iar pe ,, chitanta pentru incasare de impozite,taxe si contributii;; apare ca a preimit de la numele societati iar pentru tot numele societati, ce trebuie sa fac ca sa aflu cine a platit in numele meu?
s-au ce trebuie sa fac, cui sa ma adresez?
daca era la o banca normala era numele si prenumele + CNP,
Răspuns la discuția tert proprit
confirmarea prin extras de cont conform dispozitiilor in vigoare confirmate de debitorul urmarit ar fi un element anesat la adresa care o transmitem la AFP?
Discuție tert proprit
pentru un debitor urmarit de la finante am primit o infintare de poprire pentru o suma care nu a fost achitata la timp.
La aceasta data nu datoram vreo suma de bani debitorului urmarit.
Cum trebuie sa procedam in acest caz ?
Discuție tva
am o societate comerciala infintata in luna septembrie 2012 si am realizat o cifra de afaceri de 149157 lei, trebuie sa ma inscriu ca platitor de tva?
Discuție comodat
intre 2 societati comerciale poate fi incheiat un contract de comodat?
ce cheltuieli sunt dedutibile ?